V.F. u Laganini

Vraća se Beats&Bites festival za mlade: Posjetitelji mogu očekivati odličnu glazbu i ukusnu hranu

Održat će se i beer pong i bela turniri.

5. lipnja 2023 13:50

Beats&Bites Foto: Beats&Bites/PR

Beats&Bites (2) Foto: Beats&Bites/PR

Beats&Bites (3) Foto: Beats&Bites/PR

Beats&Bites (4) Foto: Beats&Bites/PR

Beats&Bites (5) Foto: Beats&Bites/PR

Uskoro se održava novo izdanje festivala Beats&Bites. Nakon što se prošlih godina održao u garaži Tuškanac i na Krešićevim livadama usred šume na Tuškancu. Ove godine, festival Beats&Bites će se održati u ulici Stara Vlaška na novootvorenoj pješačkoj zoni i to od 8. do 17. lipnja.

Beats&Bites je festival za mlade koji spaja odličnu muziku mladih DJ-a i dobru hranu. Posjetitelji će tako moći probati neke od najfinijih burgera, koktela, ribljih street food specijaliteta, krilaca, spring rolica, cicchetta, ali se i zasladiti s najfinijim domaćim palačinkama te krafnama.

Od zabavnog programa, nastupat će neki od najpopularnijih mladih DJ-a, a posjetitelji svaku večer očekuje tematska muzička večer. Osim toga, brojne aktivnosti se nude i preko dana i u predvečernjim satima poput kviza općeg znanja te bela i beer pong turnira.

Bogata gastronomska ponuda

Što se tiče hrane, na ovom festivalu će se predstaviti Bit burger s raznim verzijama burgera, među kojima će imati i vegansku opciju, kao i kućica Shank s krilcima, stripsima i drugim malim zalogajima. Po prvi puta će se predstaviti i Tunaholic restoran, kao i kućica Kužina koja će u svojoj ponudi, između ostalog, imati i pulled pork sendvič i mazalice.

Za ponudu slatkog na festivalu bit će zaslužne Palačinke.hr i Crofna koja će nam predstaviti vrlo interesantne krafne s raznim punjenjima poput Kinder Buena, Nutelle i sl. Cicchetti su tapas bar koji će se također premijerno pojaviti u festivalskoj verziji, u suradnji s kućicom Tipsy koja će se pobrinuti za koktele zanimljivih naziva i sastojaka. Osim toga, za pića će biti zaslužna i Mangosta s bogatom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih koktela i pića.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata preko tjedna, petkom i subotom do ponoći, a subotom i nedjeljom od podne.

Još vijesti