V.K. u Laganini

YouTuber krenuo na more – traktorom! Provjerite za koliko je sati stigao u Novigrad

Nakon 13 sati vožnje, on i njegov stroj stigli su do mora!

4. kolovoza 2022 12:06
Stigao je!

Stigao je! Foto: screenshot via Youtube@ Kalimero IMT

Ove godine smo već nekoliko puta doživjeli toplinske valove koji su poharali ne samo Hrvatsku već i cijelu Europu. Dio kontinenta je gorio, a ljudi su tražili spas pod klima-uređajima ili u debeloj hladovini.

vezano Nesvakidašnji prizor - mlada djevojka u šleperu. Karijera Ujutro ide na fakultet, popodne sjeda u kamion: Studentica arhitekture kakva se ne viđa često

Po najvišim temperaturama svi ćemo tražiti barem maleni dašak osvježenja, a oni sretnici koji su na moru mogu uživati u moru. Danas je gotovo pa nezamislivo krenuti na put bez klime u prijevoznom sredstvu, posebice s temperaturama s kojima se suočavamo u ljetnom periodu, no, to nije zaustavilo YouTubera da upali svoju "crvenu mašinu" i krene na put od 13 sati kako bi se osvježio u Jadranskome moru.

Kalimero IMT, ime pod kojim se predstavlja YouTuber koji inače snima video-isječke o IMT traktorima, popravcima i putovanjima s vlastitim traktorom, nedavno je odlučio krenuti na more sa svojim IMT 558 traktorom.

vezano Slika nije pronađena Postani student 38-godišnji vozač kamiona i otac troje djece upisao faks: 'Učim dok čekam utovar i istovar...'

Od Stružeca do Novigrada

280 kilometara, 13 sati vožnje i 60 litara nafte, bilo je dovoljno da Kalimero dođe iz Stružeca do Novigrada u Dalmaciji. Uz malu pauzu koju je napravio kako bi dolio vode u hladnjak i nafte u rezervoar, njegov ga je traktor doveo do prvog reda na moru.

Ovaj 13-satni put započeo je u 5 sati i 15 minuta ujutro, provezao se kroz Sisak, Petrinju i Glinu, preko Vojnića, Slunja, Plitvica i Maslenice da bi finalna postaja bila Novigrad gdje je stigao oko 18 sati.

Njegov podvig s traktorom pregledan je skoro 70 tisuća puta, a mnogi komentatori su mu poželjeli sreću u daljnjim pustolovinama s njegovim "ljubimcem".

vezano Slika nije pronađena Karijera Umrla od srama zbog prodavača lubenica: Završio ekonomiju, a sad radi na štandu i vozi kamion

"Svaka čast brate moj, ovo je jedan od najboljih videa, želim ti sretan put i tvojoj mašini i da te služi još dugo dugo. Pozdrav iz Vojvodine", "Svaka čast ljudino, želim ti svu sreću ovoga svijeta", "Koja si ti legenda", pišu mu komentatori.

Još vijesti