V.K. u Laganini

[VIDEO] Pokazao da se može jesti fino i bez prebijene pare: Evo kako skuhati obrok za manje od 15 kuna

Kako preživjeti studentske dane ako ti se baš ne ide u menzu, a za kuhanje imaš budžet od 15 kuna po obroku?

21. rujna 2022 11:50
Kevin pokazuje osnove kulinarstva za studente

Kevin pokazuje osnove kulinarstva za studente Foto: screenshot via Youtube@KWOOWK/Screenshot

Zbog inflacije i visokih troškova života sve češće moramo paziti što, kada i gdje kupujemo.

Studenti čiji se budžet temelji samo na stipendijama, studentskim poslovima ili džeparcu roditelja nalaze se u nezavidnoj situaciji jer je studiranje skuplje no ikad. Iako imaju sreće pa mogu svaki dan raznoliko jesti u menzama, za vrijeme studiranja ipak bi trebali naučiti kuhati, barem neke osnovne i jednostavnije obroke.

vezano Studentice skuhale sataraš u domu. Laganini [VIDEO] Studentice skuhale sataraš u pola 9 navečer: Zamirisao cijeli studentski dom

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentice skoro zapalile stan jer nisu znale da za kuhanje tjestenine trebaju vodu

No, kako kuhati na skromnom budžetu? U sličnoj situaciji bio je i Kevin, autor zanimljivog sadržaja koji se proslavio na društvenim mrežama upravo zahvaljujući zabavnim kulinarskim video-isječcima u kojima recenzira doručke koji se poslužuju diljem svijeta i kuha uz minimalan budžet.

vezano Mateo Čop, Gordon Ramsay Vodič za brucoše [FOTO] Ovo je Gordon Ramsay iz studentskog doma: Brucoš Mateo rješava se stresa od učenja – kuhanjem

"Kuhanje za studente na budžetu"

Kevin snima recepte i kao student "otkriva svijet hrane" drugim kolegama pa u svojim video-isječcima detaljno objašnjava kako za malo novca "izvući" najbolje od hrane, posebice ako se tek okušavate u kulinarskim podvizima.

U svakom videu pokaže koliko košta svaki sastojak te kako se pripremaju najukusnije večere zahvaljujući kojima je "preživio studentske dane".

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Ne može ni sendvič zauvijek! Top tema post-studentskog života: Kako se prehraniti bez menze?

Svaki sastojak koji autor koristi može se pronaći i kod nas, a njegovi recepti, osim što su vrlo jeftini, pritom su i zdravi i spremaju se u samo nekoliko minuta.

Još vijesti