V.K. u Laganini

[VIDEO] Pokazao da se može jesti fino i bez prebijene pare: Evo kako skuhati obrok za manje od 15 kuna

Kako preživjeti studentske dane ako ti se baš ne ide u menzu, a za kuhanje imaš budžet od 15 kuna po obroku?

21. rujna 2022 11:50
Kevin pokazuje osnove kulinarstva za studente

Kevin pokazuje osnove kulinarstva za studente Foto: screenshot via Youtube@KWOOWK/Screenshot

Zbog inflacije i visokih troškova života sve češće moramo paziti što, kada i gdje kupujemo.

Studenti čiji se budžet temelji samo na stipendijama, studentskim poslovima ili džeparcu roditelja nalaze se u nezavidnoj situaciji jer je studiranje skuplje no ikad. Iako imaju sreće pa mogu svaki dan raznoliko jesti u menzama, za vrijeme studiranja ipak bi trebali naučiti kuhati, barem neke osnovne i jednostavnije obroke.

vezano Studentice skuhale sataraš u domu. Laganini [VIDEO] Studentice skuhale sataraš u pola 9 navečer: Zamirisao cijeli studentski dom

vezano Špagete, gori, tjestetnina Laganini Studentice skoro zapalile stan jer nisu znale da za kuhanje tjestenine trebaju vodu

No, kako kuhati na skromnom budžetu? U sličnoj situaciji bio je i Kevin, autor zanimljivog sadržaja koji se proslavio na društvenim mrežama upravo zahvaljujući zabavnim kulinarskim video-isječcima u kojima recenzira doručke koji se poslužuju diljem svijeta i kuha uz minimalan budžet.

vezano Mateo Čop, Gordon Ramsay Vodič za brucoše [FOTO] Ovo je Gordon Ramsay iz studentskog doma: Brucoš Mateo rješava se stresa od učenja – kuhanjem

"Kuhanje za studente na budžetu"

Kevin snima recepte i kao student "otkriva svijet hrane" drugim kolegama pa u svojim video-isječcima detaljno objašnjava kako za malo novca "izvući" najbolje od hrane, posebice ako se tek okušavate u kulinarskim podvizima.

U svakom videu pokaže koliko košta svaki sastojak te kako se pripremaju najukusnije večere zahvaljujući kojima je "preživio studentske dane".

vezano Studenti u menzi Nakon predavanja Ne može ni sendvič zauvijek! Top tema post-studentskog života: Kako se prehraniti bez menze?

Svaki sastojak koji autor koristi može se pronaći i kod nas, a njegovi recepti, osim što su vrlo jeftini, pritom su i zdravi i spremaju se u samo nekoliko minuta.