Sponzorirani članak u Laganini

Zaprati TikTok i YouTube kanal Hrvatskog Telekoma i uživaj u ekskluzivnom koncertu Billie Eilish iz udobnosti svoga doma!

Prati ekskluzivni koncert – potpuno besplatno!

23. svibnja 2022 12:41
Billie Eilish

Billie Eilish Foto: HR, PR foto

Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu i ti možeš biti dio ekskluzivnog koncerta Billie Eilish kojeg će jedna od najvećih zvijezda 21. stoljeća održati uoči samog početka dugo očekivane svjetske turneje "Happier than ever".

Naime, svi fanovi Billie Eilish moći će 1. lipnja u 20 sati pratiti livestream koncerta na TikTok i YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma te MAXtv promo kanalu. Sve što trebaš napraviti je zapratiti društvene mreže HT-a gdje ćeš dobiti notifikaciju čim krene koncert. Online praćenje koncerta je besplatno, zato okupi ekipu i ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Na ovom posebnom nastupu u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, nastupit će sa svojim bratom Finneasom. Između ostalih, izvest će pjesme sa svog multiplatinastog debija "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" i najnovijeg, drugog, albuma "Happier Than Ever" koji se nalazi na samom vrhu glazbenih ljestvica.

Početkom svibnja Hrvatski Telekom pokrenuo je i TikTok nagradni natječaj u sklopu kojeg će 15 sretnika otputovati s pratnjom u Bonn i uživo prisustvovati koncertu. Iskusi atmosferu iz prve ruke i saznaj kako se dobitnici provode na nagradnom putovanju.

Još vijesti