P.S. u Laganini

„Mommy ShCh!“ na engleskom izaziva lavinu reakcija na društvenim mrežama, a Let 3 otkrio pravu poruku teksta

Let 3 hrvatski je predstavnik na Eurosongu s pjesmom „Mama ŠČ!“

16. veljače 2023 13:12
Let 3 i pjesma

Let 3 i pjesma Foto: mrle.let3 i let_3/Instagram

Ovogodišnji pobjednici i hrvatski predstavnici na Eurosongu, podigli su lavinu reakcija na društvenim mrežama. Ne radi se samo o reakcijama Hrvata, nego i brojne druge publike diljem cijelog svijeta. To dokazuju i komentari ispod YouTube videa njihova nastupa, a mišljenja su podijeljena.

Dok neki smatraju da je Let 3 stvoren za Eurosong, ali i da imaju velike šanse za pobjedu, drugi se s time ne slažu. Ne samo to, već i žele da se Hrvatska diskvalificira s ovog natjecanja.

Glavni vokali riječkog rock benda ne obaziru se na ove komentare, a osim toga, za IN Magazin otkrili su koje je zapravo značenje njihove pjesme i teksta.

„Poruka je da rat stane što prije i da bude puno ljubavi i mira. To je jedina poruka koju mi imamo, i u srcu, i u duši svojoj“, rekao je Mrle za IN Magazin Nove Tv.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

No, drugim (ne)obožavateljima nije bitno značenje pjesme i teksta, a pogotovo ne onima koji hrvatski jezik ni ne razumiju. Zato je netko na Twitteru odlučio prevesti refren pjesme „Mama ŠČ!“ kojom će nas Let 3 predstavljati na Eurosongu, kojeg možete vidjeti u nastavku.

S obzirom na to da nisu upoznati s značenjem, mnogima je tekst urnebesan, a evo i kako glasi na engleskom. Bez obzira na sve navedeno, uključujući i kritike i pohvale, Let 3 svakim danom sve bolje „stoji“ na kladionicama koje predviđaju pobjednika.

Nadamo se da će se to i ostvariti, ukoliko u međuvremenu ne dođe do diskvalifikacije ove pjesme.
 

Još vijesti