M. P. u Nakon predavanja

Emocije je moguće kontrolirati! Pridruži se radionici i nauči sve potrebne strategije

Nauči uspješno upravljati svojim emocijama.

27. travnja 2023 10:53
Razni oblici emocija

Razni oblici emocija Foto: Prostock-studio/Shutterstock

Centar za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta Split te Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu organiziraju radionicu „Kontrola emocija“ koja će se održati danas u 18 sati na Filozofskom fakultetu u Splitu.

Radionica je namijenjena studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a voditelj je Marijana Petrić Maršić – diplomirana psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada u sustavu odgoja i obrazovanja. Nakon različitih edukacija započela je s učenjem kognitivno-bihevioralne terapije koju privodi kraju, a primarni interes joj je psihoterapijski rad s mladima i odraslima.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVJETOVANJE I KARIJERE _UNIST (@unist_karijere)


Ljudi se često nalaze u situacijama u kojima ne uspijevaju zadovoljiti vlastite potrebe, ako to stanje traje predugo vremena, ulaze u dugotrajno stanje neugodnih emocija koje se isprepliću. Pojava neugodne emocije prvi je znak da u okolini ne možemo pronaći ono što nam je potrebno.

Prvi korak u kontroli emocija je trenutak kada prepoznamo da doživljavamo neugodnu emociju koja izlazi iz neusklađenosti onoga što mi želimo u odnosu na ono što nam okolina nudi. Važno je reagirati i razumjeti svoje cjelokupno ponašanje, a ova radionica će vam približiti sve strategije koje je će vam olakšati kontrolu emocije.

Zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac u opisu Instagram profila @unist_karijere, stoji na unist.hr.

 

Još vijesti