M. P. u Nakon predavanja

Počinje „Student Day Festival“ – provjerite tko će sve nastupati uz Vesnu Pisarović

Vikend je rezerviran za zvijezde hrvatske i regionalne urbane glazbe.

2. lipnja 2023 12:46
Student Day Festival

Student Day Festival Foto: Student Day Festival/Facebook

Danas i sutra se u Rijeci održava „Student Day Festival“, studenti su na tiskovnoj konferenciji preuzeli ključeve Grada, a samim time su preuzeli i društvenu odgovornost.

Na konferenciji su bili prisutni: rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić-Samaržija, gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, pročelnik ureda Županije primorsko-goranske Goran Petrc, predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci te suorganizator festivala RIKUP Alen Tibljaš.

Radi se o najvećem regionalnom studentskom događaju, a cijeli tjedan je okupiran aktivnostima koji će opustiti i zabaviti studente. Ovo je 13. izdanje festivala koji nije namijenjen isključivo studentima, već i široj zajednici, a tjedan je započeo tribinom „Stres, faks i rock’n’roll“, stoji na novilist.hr.

Vikend je namijenjen za zvijezde hrvatske i regionalne urbane glazbe, a ulaz na koncerte je slobodan. Urban, Vesna Pisarović, Vojko V i Mimi Mercedez, ovo su samo neki od izvođača koji će zabavljati posjetitelje. Nastupi će se održati iznad studentskih paviljona na Kampusu, a ovogodišnji program je poseban jer je „složen“ u suradnji s posjetiteljima SDF-a.

Još vijesti