M. P. u Nakon predavanja

Još se stignete prijaviti na „Humanitarni kviz za Mašu“ – zabavi se i učini dobro djelo

Akcija prikupljanja novca traje do 20. srpnja.

6. lipnja 2023 13:05
Kviz humanitarnog karaktera

Kviz humanitarnog karaktera Foto: Canva/Canva

Danas se u restoranu „Kampus“ u Splitu, s početkom u 21:30, održava „Humanitarni kviz za Mašu“. Organizatori kviza su pripremili pitanja općeg znanja, preporučena donacija je 5 eura po osobi, a sav prikupljeni iznos donirat će se udruzi.

Studentski centar u Splitu se uvijek rado odazove na inicijative humanitarnog karaktera, a upravo zbog toga očekuju odličan odaziv studenata i svih građana. Organizatori kviza nagradit će čak pet ekipa, a link za prijavu se nalazi u opisu Instagram profila.

Osim kviza, organizirane su razne manifestacije kako bi se prikupio novac za Mašu Bulatović koja je sa 17 godina doživjela prometnu nasreću. Naime, zadobila je neotklonjivu povredu kralježnice zbog koje je sada u invalidskim kolicima.

Zbog cijele situacije joj se otvorila dekubitalna rana koja je opasna po život, a termin za operaciju čeka već više od godinu dana. Kako bi doskočili tome, njezini kolege i prijatelji su odlučili pokrenuti akciju prikupljanja novca koja traje do 20. srpnja, stoji na index.hr.

Još vijesti