Prijavi se na radionicu i nauči nešto novo

Digitalna pismenost je nešto bez čega se ne može. Mnoge digitalne vještine se od nas jednostavno očekuju i podrazumijeva se da ih imamo. Baš zato je važno konstantno na njima raditi. Ako i ti želiš izbrusiti svoje vještine ili naučiti nešto novo, možeš se prijaviti na jednu od radionica koje održava Srce.

Radionice uključuju izradu proračunskih tablica u Excelu, osnove administracije operacijskog sustava, osnove rada u Wordpressu, osnove programiranja, besplatno fotošopiranje slika i slično.

Raspored za ove korisne tečajeve i radionice se izrađuje jednom mjesečno, a objavljuje se sredinom mjeseca za mjesec koji slijedi. Tečajevi i radionice uz vodstvo predavača održavaju se uživo u učionici Srca ili online putem videokonferencijskog sustava.

Kako se prijaviti?

Pohađanje tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema cjeniku. Jednodnevne radionice namijenjene članovima akademske zajednice su besplatne. Prijave na tečajeve i radionice obavljaju se putem sustava za prijavu na obrazovne programe Srca.

Osim toga, ako želiš pohađati tečaj koji nije na rasporedu, možeš ispuniti obrazac i reći svoje želje. Raspored radionica možeš pogledati na poveznici.

Srce radionice digitalna pismenost online radionice online tečaj

Još vijesti