Sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima

„EUSA Combat 2023“ je europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima – judo, karate, taekwondo i kickboxing. Održat će se u Zagrebu od 20. do 23. srpnja, a sudjelovat će preko 1200 studenata s 367 sveučilišta iz 30 europskih zemalja.

Studenti će odmjeriti snage i vještine u borilačkim sportovima, a organizatori traže i volontere u više timova: medijski tim, medicinski tim, tim za protokol i dodjelu odličja, info point, IT i akreditacijski tim, sportski tim, tim za logistiku i tim za transport.

 

 

Svi volonteri prolaze edukaciju kao pripremu za samo natjecanje na kojoj će naučiti što je volontiranje, volontiranje u sportu, njihova prava, njihove dužnosti na određenoj poziciji te dužnosti organizacije i podjela poslova, stoji na volonteka.hr.

Svaki volonter će dobiti uniformu, poklon paket, obrok u smjenama, potvrdu o volontiranju s volonterskim satima te smještaj za one volontere koji žive izvan Zagreba i okolice. Troškovi volontiranja na ovoj aktivnosti su pokriveni, a volonterski program traje od 14. do 24. srpnja.

Lokacije održavanja natjecanja: Dom odbojke „Bojan Stranić“ (karate), Dvorana Trešnjevka (taekwondo), Dom sportova 2 (judo) i Kineziološki fakultet (kickboxing). Zainteresirani za volontiranje mogu se javiti na email volonteri@unisportzg.hr.

 

EUSA Combat 2023 borilački sportovi sveučilišno prvenstvo potraga za volonterima Studentski posao kickboxing

Još vijesti