S.D. u Nakon predavanja

Želiš na studentsku razmjenu, ali ne znaš ništa o tome? Festival mobilnosti dat će ti odgovore na sva pitanja!

U tri festivalska dana zabavi se i saznaj zašto jednostavno moraš otići na razmjenu

23. Siječnja 2023 12:08
„Sve još miriše na razmjenu!“

„Sve još miriše na razmjenu!“ Foto: Erasmus Student Network Zagreb

Kako bi upoznali studente s mogućnostima boravka u inozemstvu, ESN Zagreb („Erasmus Student Network“) od 25. do 27. siječnja organizira Festival mobilnostikoji zainteresiranim nudi paletu zanimljivih i raznovrsnih događaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Erasmus Student Network Zagreb (@esnzagreb)


Osim što se sada, na Instagram profilu esnzagreb možete sudjelovati u nagradnim igrama i anketama, prvi dan ovog događaja, na „Meet & Eatu“, koji će se održavati u Bustan Bar (Varšavska 8 ) s početkom u 15 sati, posjetitelji će moći razgovarati s internacionalnim studentima o njihovim iskustvima sa studentskim razmjenama.

Uz „Meet & Eat“, u srijedu su organizatori za studente pripremili i kviz općeg znanja u kojem će testirati znanje sudionika iz raznih područja (povijest, glazba, geografija).

U četvrtak, 26. siječnja, u Dvorani Pauk u Studentskom domu Stjepan Radić, na „Sajmu mobilnosti”, ESN će otkriti nekoliko trikova za što bolju Erasmus prijavu, a u petak će pomoću prikladnog Escape Rooma, posjetitelji moći sudjelovati u simulaciji boravka u stranoj državi.

I kao šećer za kraj, u petak 27. 1. u Ritmu grada (Gajeva ul. 2) s početkom u 23 sata, za sve zainteresirane pripremit će nezaboravan tulum.

Još vijesti