P.S. u Nakon predavanja

Gdje izaći za Halloween? Donosimo popis najboljih partyja za Noć vještica

Od svih ovih tuluma za Noć vještica, teško je izabrati samo jedan...

30. listopada 2022 15:04
Noć vještica, izlazak

Noć vještica, izlazak Foto: zef art via Shutterstock

Ne čini ti se tako, ali da – ljeto je debelo iza nas, a već je došlo i ono doba godine kada se ponovo maskiramo.

Noć vještina, Halloween, je već sutra, a ako i dalje ne znaš gdje ćeš izaći ni u što se maskirati, donosimo popis partyja koje možete uzeti u obzir.

Neki su tematski pa nećeš previše razmišljati oko kostima jer je obavezno da dođeš kao jedan od likova koji odgovaraju temi.

Upravo jedan takav party će se održati u klubu MINT i to večeras. Tema partyja je serija Stranger Things – sada ti je sigurno jasnije kako će tvoj kostim izgledati.

Tvornica kulture, u širem centru Zagreba, također organizira party povodom Halloweena. Najstrašniju noć u godini možeš provesti upravo tamo jer oni svake godine tradicionalno organiziraju feštu Štaš bit za Halloween? upravo na ovaj datum. Koliko znamo, bit će opcija i na nekoliko floorova – ti biraš gdje će ti biti najbolje!

Još jedna tvornica ima party, samo što u ovom slučaju to nije opet Tvornica kulture, nego Tvornica strave u Katranu. Onaj tko je do sada bio u Katranu, zna da to mjesto samo po sebi izgleda strašno, a za Noć vještica je vjerojatno još i strašnije. Osim toga, na samom početku će te dočekati hostese s pićem ohrabrenja, ukoliko se bojiš.

U DEPO-u se moraš pojaviti do 23 sata jer tada počinje njihov party pod nazivom Halloween Masquerade. Za njega nemamo puno informacija, ali znamo da će biti odličnih izvođača, a bez njih ovakav party ne može ni biti loš.

Ako ti se sluša trash, bez obzira na to što je Halloween, onda je tvoja lokacija upravo History Village.

Oni također već godinama organiziraju party povodom Noći vještica, a kostim biraš sam/a. Kod njih je zanimljivo to što će biti odabir najbolje maske, zato morate biti originalni. Nagrada za najbolju masku je boca žestice − za sve zainteresirane.

Ukoliko se prvo želiš kulturno uzdizati, onda je ovaj događaj za tebe. Vaš.ar.t organizira izložbu i party u jednom za Noć vještica. Prvo posjećuješ izložbu pod nazivom Zaostalo sadašnji, a nakon nje kreće pravi party. Njihova poruka je da izvučeš svoje metle, šešire i ogrtače s tavana i da se s time dođeš kod njih zabavljati nakon izložbe.

Nisu ni fanovi rave-a ostali zakinuti. Zbog njih Boogalo organizira svoj party, a i oni dijele nagrade za najbolje maske. Ako te to potiče, maske su ulaznice za njihova sljedeća dva Obsession Rave događaja! Bez obzira na to želiš li se natjecati ili ne, možeš svejedno dođi i poslušati jednog poznatog izvođača. Hint je da nastupa po raznim festivalima, poput Exita!

KSET je mjesto za tebe ako želiš plesati, a istovremeno i zaigrati neku igru jer oni organiziraju Halloween beer pong! Onaj koji pobjedi u beer pong igri osvaja trofej. Uz njega, dobivaš i besplatne ulaznice za Brucošijadu FER-a koja se održava 12.11., zato nemoj propustiti ovu predobru priliku, a kotizacija za igru po timu iznosi 40 kuna.

Još vijesti