P.S. u Laganini

Svima koji danas bodre „repku” u okršaju s Brazilom SC nudi besplatno vino i kobase – evo lokacija

U sve više studentskih domova organizira se zajedničko gledanje utakmica, uz besplatna iznenađenja za navijače.

9. prosinca 2022 00:44
Navijači prate utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

Navijači prate utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Ivan Smuk via Shutterstock

Svjetsko nogometno prvenstvo na svojem je vrhuncu, pogotovo za hrvatsku reprezentaciju koju čeka teški protivnik – Brazil. Pobjedom protiv Brazila, Hrvatska se direktno plasira u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, iako su mnogi skeptični kad je taj scenarij u pitanju.

Bez obzira na to, studenti su i dalje vjerni navijači hrvatske reprezentacije pa se ponovo organizira skupno gledanje, a i vjerno navijanje u pojedinim studentskim domovima.

Kako se najavljuje na društvenim mrežama i u privatnim Facebook grupama, utakmica će se gledati u dvorani „Pauk“ u sklopu Studentskog doma „Stjepan Radić”, u družioni za stanare na „Cvjetnom”, a gledat će se i u menzi na Lašćini!

Besplatne kobasice i vino

Lašćinske tete iz menze ovu obavijest su objavile u privatnoj Facebook grupi stanara navedenog doma, a kako piše u obavijesti, dijelit će se kuhano vino i kobasice! Nisu oni jedini jer će u kobasicama, odnosno hot dogovima uživati i studenti u dvorani „Pauk“ na Savi.

„Vjerne i vatrene studentice i studente, navijače hrvatske nogometne reprezentacije, za utakmicu protiv Brazila SCZG časti kuhanim vinom i kobasicama u pecivu”, objavili su iz SC-a uz napomenu da program počinje u 15 sati.

Tajnoviti odbor Cvjetnog

Iz Domskog odbora Cvjetnog naselja su tajnoviti jer su u svojoj obavijesti napisali da su grickalice za utakmicu osigurane, a da će se dijeliti i neka druga kulinarska iznenađenja.

U svakom slučaju, pobijedila hrvatska reprezentacija ili ne, vjerujemo da će studenti uživati gledajući, pogotovo zbog dobre organizacije i besplatnih obroka koji će im biti omogućeni.
 

Još vijesti