S.D. u Laganini

Jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova ima novu pjevačicu: „Čuli smo nevjerojatnih glasova, ali to je više bila potraga za srodnom dušom punom volje i ljubavi!“

Doris će se posvetiti nekim drugim projektima!

24. travnja 2023 11:01
Originalni sastav grupe „Silente“

Originalni sastav grupe „Silente“ Foto: Silente/Facebook

Dubrovačka grupa „Silente“, nedavno je iznenadila svoje obožavatelje objavom o odlasku njihove dosadašnje pjevačice, Doris Kosović te najavom njene zamjene.

Naime, poznatu pjevačicu zamijenit će Lara Viktorija Ilić, koja je članove benda oduševila na audiciji koju su organizirali u svrhu pronalaska nove članice njihove grupe.

„Čuli smo nevjerojatnih glasova, ali to je više bila potraga za srodnom dušom punom volje i ljubavi prema onome što Silente želi i mora još jako dugo raditi. Nije upitno bi li Lara Viktorija napravila karijeru i bez nas, ali draže nam je ipak ovako. S malo iskustva i njenim talentom vjerujemo da ćemo napraviti sjajnu muziku i puno dobrih uspomena, ali samo ako je vi primite u svoja srca kao što mi u svoja. Ovo je ipak Silente familija i mi sviramo zbog trenutaka koji spajaju bend i publiku“, podijelili su na svom Facebook profilu.

Također su najavili svoju ljetnu turneju koja počinje koncertom u Makarskoj, 1.svibnja, a obavijestili su pratitelje i o novoj pjesmi koja bi uskoro trebala izaći.

Doris, koja je grupu napustila zbog želje za izgradnjom solo karijere, s obožavateljima se oprostila uz lijepe riječi podrške novoj pjevačici i zahvalu svojim suradnicima.

„Vaš najdraži bend ne samo da i dalje postoji, nego ima sve što bendu treba da ostane uspješnim: posvećene članove, dobro poznati katalog glazbe, stručne suradnike, vjerne prijatelje. Najmlađoj među njima - Lari - želim da ova prilika donese barem djelić toga što je meni donijela. Prihvatite ju nježno, kao što ste i mene. Podržite ju da i ona sebe ugradi u Silente“, zaključila je emotivno.
 

Još vijesti