P.S. u Vijesti

Vijesti iz HEP-a: Evo kad će 'proraditi' radijatori u vašim studentskim sobama

Ovogodišnja sezona grijanja službeno počinje.

25. listopada 2022 15:22
Studentska soba u domu

Studentska soba u domu Foto: MojFaks

Mnogi studenti već se danima pitaju kada će krenuti grijanje u studentskim domovima. To, nažalost, nije do SC-a, već do HEP-a koji određuje kada kreće sezona grijanja.

Sredinu listopada obilježile su natprosječno visoke temperature, što je vjerojatno i razlog kasnijeg početka grijanja, s obzirom da je grijanje u studentskim domovima proteklih sezona ipak otpočelo ranije.

Upravo zbog toga, na svojim službenim stranicama, HEP je objavio da sezona grijanja napokon počinje, točnije, s grijanjem kreću od danas, 25. listopada, i to na području grada Zagreba, Osijeka, Siska, Velike Gorice, Samobora i Zaprešića.

Proces uspostavljanja grijanja može potrajati

Ukoliko vam radijatori neće danas biti topli, to je zato što proces uspostavljanja isporuke toplinske energije za grijanje traje približno tri do četiri dana.

Zato ćemo možda morati još malo pričekati, ali je utješno što je sezona grijanja, prema informacijama objavljenima na njihovim službenim stranicama, počela s današnjim danom.

Osim toga, napominju da će sezona grijanja trajati najkasnije do 15. svibnja 2023. godine.

vezano Studentski dom u Osijeku Akademska četvrt [VIDEO] Pohvalila novi luksuzni studentski dom u Osijeku: Neki mu ipak pronašli jednu manu

vezano Riječke studente čekaju redukcije grijanja u domskim sobama Akademska četvrt Račun za plin 'skočio' 500 posto: Studenti više neće sami birati temperaturu sobe u domovima

Još vijesti