M. P. u Nakon predavanja

Voliš i pratiš sport? Onda ne smiješ propustiti predavanje Juraja Šebalja i mnogih drugih iz svijeta sporta

Karte su potpuno besplatne za sve sudionike.

5. svibnja 2023 14:15
Dođi na konferenciju i upoznaj drugu stranu sporta

Dođi na konferenciju i upoznaj drugu stranu sporta Foto: pixfly/Shutterstock

Hrvatska studentska asocijacija organizira sedmo izdanje konferencija Business u sportu (BUS) koja će se održati u subotu, 6. svibnja, na sasvim novoj lokaciji – Wespa Business & Lounge na adresi Radnička cesta 50.

Konferencija okuplja najuspješnije pojedince iz svijeta sporta, počevši od vaših najdražih sportaša do stručnjaka iz ekonomije koji će kroz niz predavanja i panela prikazati drugu stranu sporta. Za ovogodišnje izdanje osiguran je najbogatiji program do sada s čak 4 predavanja i 3 panela na kojima će gosti ispričati niz anegdota i doživljaja iz svoje karijere.

Jedan od govornika konferencije je Juraj Šebalj – višestruki prvak Hrvatske u rallyu, jedan od najpoznatijih TV voditelja u emisiji Auto Market, ali i osnivač aplikacija za prodaju automobila. O pozicioniranju boksa i bodybuildinga u javnosti pričat će Stjepan Ursa, Alen Babić i Renato Ostojić, a za moderatora panela zadužen je podcaster Ratko Martinović.

Ovi i još mnogi drugi gosti prenijet će sudionicima svoje životne i karijerne savjete, a na sreću studenata karte su potpuno besplatne za sve sudionike. Dolaskom na događaj i prijavom na sportski kviz možete osvojiti Gvardiolov službeni reprezentativni dres.

Sve informacije možete vidjeti na društvenim mrežama ove zanimljive konferencije

Još vijesti