L.B. u Nakon predavanja

[FOTO] Ovo je najbolja recepcija studentskog doma u zemlji: Odsad tamo možete igrati biljar i stolni nogomet

Još ljetos započelo je preuređenje recepcije splitskog Studentskog doma 'dr. Franjo Tuđman'.

28. rujna 2022 13:58
Recepcija kakvu još niste vidjeli!

Recepcija kakvu još niste vidjeli! Foto: screenshot via Facebook@Studentski Centar Split

Pri useljenju u dom, bitno je odmah upoznati nekoliko lokacija: portu, recepciju, prostoriju za tulumarenje, spremište i sanitarni čvor.

vezano Ovo će biti četvrta menza u gradu Vijesti [FOTO] 300 kvadrata, 120 mjesta: Pogledajte kako će izgledati nova menza opremljena u industrijskom stilu

No, od svih je možda i najvažnija recepcija, ulazni dio doma, koji će svakom studentu udariti pečat prvog dojma novog životnog prostora u kojemu će provesti studentske dane.

Čini se da ovo dobro znaju i u splitskom Studentskom centru, koji je studente još ljetos obavijestio da će recepcija doma "dr. Franjo Tuđman" do nove akademske godine zasjati novim sjajem i ponuditi funkcionalnost i udobnost stanarima.

vezano Otvorili su novi oglasnik za traženje stanova Nakon predavanja Splitski SC pokrenuo oglasnik za studente: Pronađite savršeni stan ili cimera – potpuno besplatno

Osim što se ključevi soba preuzimaju na ovom mjestu, osim što se ovdje postavljaju brojna pitanja pri useljenju i prije samog upoznavanja doma, recepcija će odsad služiti i kao svojevrsni prostor za druženje, igru, zabavu, upoznavanje sustanara, ali i kao čekaonica u slučaju ružnog vremena i "rupe" među predavanjima.

Osim što su postavili vinilski pod, javljaju iz splitskog SC-a, prenamijenjen je u udoban dnevni boravak.

"U boravak su stale nove sofe, stolovi i namještaj, mnoštvo društvenih igara, stolovi za biljar, stolni nogomet i zračni hokej. Sve je spremno za kvalitetan odmor. A tu su i dvije velike televizije. Ipak nam se uzbuđenja u Kataru opasno približavaju", objavljuju na svojoj Facebook stranici, sigurni smo na opće oduševljenje svih stanara.

vezano Sveučilište u Splitu Nakon predavanja Studenti ovog grada kažu da je bolje kod njih nego u Zagrebu: 'Možeš piti kavu na rivi, a ne na asfaltu'

Biste li i vi voljeli imati ovakvu recepciju u studentskom domu u kojemu stanujete?

Još vijesti