M. P. u Nakon predavanja

Najveća konferencija za mlade vraća se na zagrebačku scenu! Preko 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta

Prijave su otvorene, a sudjelovanje je besplatno.

19. travnja 2023 14:16
LEAP Summit 2023.

LEAP Summit 2023. Foto: LEAP/Facebook

LEAP Summit je najveća konferencija za mlade u ovom dijelu Europe, a u svibnju se po osmi put vraća na zagrebačku scenu. Ovogodišnje izdanje održat će se u četvrtak i petak, 18. i 19. svibnja, na Zagrebačkom Velesajmu.

Na čak četiri tematske pozornice nastupat će 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta, a organizatori očekuju više od dvije tisuće uzvanika iz brojnih zemalja diljem svijeta. Organizatori su predstavili prva imena koja dolaze na pozornice, a sva predavanja usmjerena su na ulogu mladih u izgradnji zelenije europske budućnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEAP Croatia (@leapcroatia)


Ovaj projekt započeo je kao studentska inicijativa, a u prethodnih osam godina izrastao je u jednu od najvažnijih konferencija. Misija je da educira i inspirira buduću generaciju inovatora, lidera, poduzetnika i pokretača pozitivnih promjena u društvu. Fokus je na temama poput digitalne tehnologije, održivog razvoja, inovacija i razvoja karijere perspektive stvarnih pokretača promjena u svijetu, stoji na leapsummit.com.

Prijave su otvorene, a sudjelovanje je besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti ovaj obrazac. Generalni partner konferencije je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a više informacija o događaju možete pronaći na društvenim mrežama ili na službenoj stranici konferencije.

 

Još vijesti