S.D. u Nakon predavanja

McDonald's se u Hrvatskoj otvara na novim lokacijama, a traže i sezonske radnike

Prilika za studente i sezonske radnike.

13. ožujka 2023 16:04
Restoran brze hrane „McDonald's“

Restoran brze hrane „McDonald's“ Foto: VLADISLAV BOGUTSKI/Unsplash

Svjetski poznati lanac brze hrane, McDonald's otvorit će nekoliko novih poslovnica u Hrvatskoj, a u potrazi su i za velikim brojem redovnih te sezonskih radnika.

Osim što traže radnike za restoran koji će se otvoriti do kraja godine, na odmorištu Sesvete kod Svete Helene, mogućnost zaposlenja pružili su čak 80 radnika diljem Hrvatske.

 Uz potražnju čak 30 radnika za pripremu hrane u restoranima, od čega samo u Zagrebu traže njih 18, radnike traže i u Varaždinu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku i drugim gradovima.

Ovaj lanac brze hrane nudi i 15 radnih mjesta u McCaféu, te traže pet zaposlenika koji bi obavljali funkciju domara (jedno radno mjesto u Poreču, dva u Zagrebu te dva u novim restoranima na autocestama u Desincu i Svetoj Heleni).

McDonald’s nudi i nekoliko sezonskih poslova na određeno vrijeme u turističkoj sezoni te žele zaposliti 20-ak studenata, na lokacijama restorana u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu.

Prosječna neto plaća od 930 eura uključuje i dodatke za rad poslijepodne, noću, nedjeljom, blagdanom, prijevoz, prenosi Danica.

Još vijesti