M. P. u Nakon predavanja

Besplatna radionica: Evo gdje možeš naučiti kako izraditi web stranicu

Teme iz područja web developmenta

23. veljače 2023 12:00
Ekran laptopa

Ekran laptopa Foto: Pixabay/Pexels

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 6. do 20. ožujka održavat će se besplatna radionica FrontEd koju organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Na radionici će se obrađivati teme iz područja web developmenta, a optimizacija aplikacija i mikro servisi samo su neke od mnogih koje će biti raspravljene na predavanjima.

Ova besplatna radionica sastoji se od dva dijela, prvi dio odnosi se na predavanja koje će držati stručnjaci iz partnerskih tvrtki i profesori s FER-a. Drugi dio radionice čine 24-satni Hackathoni na kojem će studenti u ekipama od pet osoba testirati svoje znanje, stoji na eestec.hr.

Članovi organizacijskog odbora radionice su studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, glavna organizatorica rasporeda je Iris Jukić Šućur, studentica treće godine koja je motivirana za stjecanje znanja. Drugi član organizacijskog tima je student treće godine računarstva Marin Teskera koji je zadužen za pronalazak partnera i predavača, a za odnose s javnošću zadužen je student druge godine Josip Pavlić, stoji na eestec.hr.

Ako želiš naučiti kako napraviti web stranicu i upoznati se s programiranjem prijave su još u tijeku. Za više informacija posjetite društvene mreže ili službenu web stranicu putem koje se možete prijaviti na besplatnu radionicu.

Još vijesti