M. P. u Nakon predavanja

Novi projekt na fakultetu u Zagrebu: Saznaj odlike uspješnih lidera i probudi jednog u sebi

Gosti projekta su poduzetnici, povjesničari, direktori raznih tvrtki i profesori

28. veljače 2023 10:35
Projekt LEADerstvo

Projekt LEADerstvo Foto: Jirsak/Shutterstock

Na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, 8. i 9. ožujka ove godine održat će se novi projekt LEADERstvo, a organizator navedenog projekta je Hrvatska akademska zajednica FPZG-a. Projekt se sastoji od dviju tematskih cjelina, povijesne i poslovne, a krajnji cilj je upoznati sudionike sa svijetom i povijesti liderstva, piše na haz.hr.

Slogan ovog projekta je „Probudi lidera u sebi“, a predavači će sudionicima pobliže prikazati odgovornosti, kvalitete i odlike uspješnih lidera. Gosti koji su se odazvali pozivu su vlasnici i direktori raznih tvrtki, poduzetnici, povjesničari i profesori među kojima je Boris Havel, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatska akademska zajednica Fakulteta političkih znanosti (@haz.fpzg)

 

Prvi dan projekta održat će se predavanje „LEADerske sposobnosti u korporativnom svijetu“ s početkom u 15:15, a nakon toga slijedi panel rasprava na temu „Terori autokratskog liderstva ̶ negativna strana kulta ličnosti“. Drugi dan započinje radionicom u 12 sati „Kako prepoznati lidera u prirodnom okruženju“, a nastavlja se panel raspravom „Hrvatski biznis lideri“ koji počinje u 15:30, piše na haz.hr.

Više informacija o projektu možete pronaći na društvenim mrežama HAZfpzg-a, sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a prijaviti se možete na linku do 8. ožujka.

Još vijesti