M. P. u Nakon predavanja

Čak i ako ne bicikliraš redovito, na ovoj biciklijadi s posebnom porukom mogu sudjelovati svi jer ruta nije zahtjevna

Polazak je u nedjelju u 9 sati.

12. travnja 2023 11:46
Pridruži se biciklijadi

Pridruži se biciklijadi Foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u nedjelju 16. travnja, održat će se tradicionalna biciklijada na ruti Osijek Kopački rit. Manifestacija se ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom „I ja želim čitati“.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi zainteresirani studenti, nastavnici, knjižničari i građani, a polazak je u 9 sati s parkirališta Filozofskog fakulteta. Povratak je planiran oko 12 sati, ruta nije zahtjevna, a mogu je svladati i osobe koje ne bicikliraju redovito. Osobe mlađe od 18 godina trebaju imati pratnju, a za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige, stoji na ffos.unios.hr.

U slučaju lošeg vremena biciklijada će se odgoditi za neki povoljniji vikend, a za sve koji nemaju bicikl, Udruga Sport za sve osigurala je određeni broj bicikala. Prijava za sudjelovanje nije potrebna, no ako želite rezervirati bicikl ili imate neko dodatno pitanje, možete se obratiti na e-mail adresu biciklijada@ffos.hr.

 

Još vijesti