V.K. u Laganini

Fotografija parkirališta na splitskom kampusu nasmijala Hrvatsku: Pogledajte kako se parkiraju studenti

Čini se da je u svim većim hrvatskim gradovima problem naći slobodno parkirno mjesto...

19. travnja 2022 15:13
Problem parkiranja ispred splitskog kampusa

Problem parkiranja ispred splitskog kampusa Foto: screenshot via Facebook@Prometne zgode i nezgode

Svjedoči tome i aktualna fotografija situacije na parkiralištu kraj splitskoga kampusa zbog koje su se mnogi zapitali: kako parkiralište napuste oni u središtu ove gužve?

"Budući akademski građani ponekad zabrinjavaju svojim rješenjima. Upravo na splitskom kampusu", opis je zanimljive fotografije koja je danas objavljena na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode".

Kako se vidi na fotografiji, korisnici parkirališta koji su svoje automobile parkirali ispred splitskog kampusa, "zablokirali" su cijeli red od barem šest automobila. U samo sat vremena od objave ove fotografije, komentatori su brzo ismijali ovo "rješenje" na parkiralištu.

vezano Slika nije pronađena Akademska četvrt Prometni redari dijelili 'čestitke' kraj kampusa: 'Napravili 4 fakulteta bez parkinga, a sad kažnjavaju studente'

"Ajde, barem dolaze na faks", napisala je jedna korisnica. "Ovo im je profesor matematike i fizike dao zadatak", šali se još netko. "Ja sam započela ovaj treći red di je puntara", priznala je jedna komentatorica.

"Ovo se redovno dogodi od kada je tog parkinga", piše netko. "Škola ti daje samo 20 posto znanja i 0 posto mudrosti", smatra netko. "Vjerojatno svi u isto vrijeme odlaze kući", misli komentator. "Akcija na diplome", pišu. "Štreberi, bitno je uslikat se s diplomomskom kapom na glavi, a logika nula bodova", kaže još netko.

Još vijesti