S.D. u Nakon predavanja

Najbolji ulovi na ovogodišnjem Interliberu − što čitaju zagrebački studenti?

Svi knjigoljupci i knjiški moljci jedva su dočekali ovaj tjedan kako bi brže-bolje otišli na Interliber

11. studenog 2022 17:56

Koji su naslovi na Interliberu najzanimljiviji studentima? Foto: MojFaks

Interliber 2022 - 9 Foto: MojFaks

Interliber 2022 - 5 Foto: MojFaks

Interliber 2022 - 3 Foto: MojFaks

Interliber 2022 - 1 Foto: MojFaks

Interliber 2022 - 10 Foto: MojFaks

Interliber, koji se tradicionalno odvija u prostorima Zagrebačkog velesajma, ove je godine započeo je u utorak, a trajat će do nedjelje.

Što su sve kupili i preporučili, našim čitateljima, izlagači i posjetitelji ovog sajma, možete vidjeti u videozapisu kojim smo ovjekovječili neke od studentskih ulova na najvećem hrvatskom sajmu knjiga.

Iako su većinski posjetitelji zadovoljnih lica i u žurbi hodali po paviljonu, dok su u rukama nosili vrećice pune knjiga, neki od njih nisu krili svoje razočarenje jer su im popusti beznačajni. Tako je jedna studentica Fakulteta hrvatskih studija izjavila da nije zadovoljna ovogodišnjim izborom i interliberskim popustima jer ima osjećaj da su prije knjige bile jeftinije te je sajam zbog toga napustila praznih ruku.

Ipak, malo je onih koji su bili razočarani popustima, a više je onih koji su dobrano proširili svoje literarne kolekcije.

vezano Interliber 2022 - 11 Karijera Andrea Andrassy: „Svi znamo da što duže studiraš to se za božićnim ručkom lošije osjećaš!“

 

Još vijesti