P.S. u Nakon predavanja

Najdraži studentski fast food u Zagrebu produžuje radno vrijeme: „Kod tete“ ćete moći jesti sve do 5 ujutro

Vjerojatno ne postoji student koji nije čuo za ovaj popularan fast food!

15. ožujka 2023 10:56
Fast food

Fast food Foto: Klub obožavatelja sendviča tete sa Savskog mosta/Facebook

Zagrebački studenti imaju zaista raznovrsnu ponudu fast fooda diljem cijelog grada. Ponuda je toliko velika da prije narudžbe mogu birati između raznih jela koje žele, ali studenti sa zagrebačke „Save“ imaju jedan i jedini omiljen fast food kojem su vjerni godinama.

Nema studenta koji nije čuo za fast food „Kod tete“ koji se nalazi odmah pored „Studentskog doma Stjepan Radić“. Čak i oni koji nisu stanari navedenog doma, dobro su upoznati s delicijama koje nudi ovaj fast food, pogotovo neradnim danima studentskih restorana.

U privatnoj Facebook grupi Studentski dom „Stjepan Radić“ – „Sava“, često se spominje ime ovog fast fooda jer su studenti uvjereni u kvalitetu, ali i zadovoljstvo koje pružaju godinama.

„Kod tete“ su uvijek velike gužve

Nerijetko ćete tamo naići na gužve, pogotovo u kasnijim noćnim satima nakon izlazaka, a redovi će sada biti i još veći jer su iz fast fooda „Kod tete“ objavili kako mijenjaju radno vrijeme, u korist svojih redovitih kupaca, studenata.

Obavijest su objavili na svojem Facebook profilu gdje su i naveli koje je njihovo novo i produženo službeno vrijeme, samo kako studenti ne bi ostali gladni.

Tako će ubuduće ponedjeljkom i nedjeljom raditi od 12 sati pa sve do ponoći, utorkom, srijedom i četvrtkom od 12 sati do 4 sata ujutro, a petkom i subotom od 12 pa sve do 5 sati ujutro. Vjerujemo da su studenti oduševljeni novim radnim vremenom i ovim potezom popularnog fast fooda!

Još vijesti