M. P. u Nakon predavanja

Imaš puno stare odjeće koje nikako da se riješiš? Ova inicijativa prikuplja stare majice i od njih će napraviti igračke za životinje!

Ideja projekta je da se od prikupljenih, doniranih, starih majici izrade igračke za pse i mačke.

17. ožujka 2023 11:51
Pas se igra s igračkom od tkanine

Pas se igra s igračkom od tkanine Foto: Belefront/Shutterstock

Neprofitna udruga eSTUDENT pokrenula je projekt „Šapa humanitarnosti“ kojem je u cilju pomoći životinjama u azilima. Ideja projekta je da se od prikupljenih, doniranih, starih majici izrade igračke za pse i mačke. Igračke će se potom prodavati na aukciji, a od prikupljenih će se sredstava kupiti hrana i ostale potrepštine za životinje u azilima.

Ovaj humanitarni projekt orijentiran je na pomoć životinjama, a u njemu može sudjelovati bilo tko. Radionice će se održati 20. i 22. ožujka u 18 sati u prostoru Undabota (Ulica Ivana Lučića 2a) i od 28. do 31. ožujka u 19 sati u sklopu Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Dvorana A-202), stoji na službenim stranicama Medicinskog Fakulteta.

Nakon izrade igračaka za životinje slijedi aukcija koja će se održati na Jarunu, 16. i 23. travnja. Uz donaciju možete dobiti igračku, a sav prihod biti će uplaćen udruzi Njuškavi banditi. Tehnika izrade igračaka je vrlo jednostavna, a organizacijski tim će sudionicima objasniti sam proces.

Ukoliko želite biti upućeni u rad Udruge, posjetite njihov profil na društvenim mrežama. Prijaviti se možete ovdje i pročitati više o radionicama ovog projekta.

 

Još vijesti