P.S. u Nakon predavanja

Oduševljenje modelom kojeg je izradila studentica arhitekture: „Ako si ovo napravila u pet dana, imaš superiorne moći“

TikTok video ove studentice arhitekture ubrzo je postao viralan, a jasno nam je i zašto.

2. veljače 2023 15:07
Studentica arhitekture pokazuje rad na kojem je radila pet dana.

Studentica arhitekture pokazuje rad na kojem je radila pet dana. Foto: TikTok - erisaamema/Screenshot

Opće je poznato koliko studenti arhitekture vremena ulažu u modele na kojima rade. No, njihov posao nije samo izraditi određeni model, s obzirom na to da prije njega prethode sati truda i rada na nacrtima, kao i pripremama za izradu.

Naposljetku, izrada predstavlja posljednji dio cjelokupnog procesa, koja, često, potraje i po nekoliko dana. Isto je dokazala i ova studentica arhitekture koja je čak pet dana radila na jednom projektu, odnosno modelu. 

@erisaamema Architecture model #architecturemodel#art#architecturestudent#architectureschool#architecture ♬ tv - 𝐥 𝐨 𝐯 𝐞 𝐲 𝐨 𝐮

 Na videu je očito kako je u pitanju model neke zgrade koji je na kraju, moramo priznati, ispao odlično! Ova studentica svakako može biti ponosna na sebe, posebno nakon pet dana rada na istom.

Očito je kako su oduševljeni i drugi TikTok korisnici koji su naletjeli na njezin video, s obzirom na to da on trenutno ima više od 170 tisuća lajkova, a mnogi joj i čestitaju kako je toliki posao uopće uspjela napraviti u tako kratkom vremenskom periodu.

Još vijesti