S.D. u Nakon predavanja

Expecto Ksetorum V: Čarobni događaj, čarobnog sadržaja!

Sudjelujte u magičnim kvizovima i uživajte u mističnim nagradama.

10. Siječnja 2023 10:39
A bit će i čarobnih napitaka

A bit će i čarobnih napitaka Foto: Artem Maltsev/Unsplash

Ako ste obožavatelj jedne od najpopularnijih svjetskih franšiza Harry Potter i već dugo niste imali priliku pričati s nekim o razlikama između knjiga i filmova ili o svakom apsurdnom  detalju koji ste naučili o vašem najdražem liku, uzmite svoje štapiće, pripremite metle (možda će vas putem gledati ispod oka, ali bar ćete uštedjeti na gorivu) i uputite se na peti Expecto Ksetorum u KSET-u.

Nakon tri godine pauze, u četvrtak, 12. siječnja u 19 sati u KSET se vratio jedan od događaja koji će biti drag svim nostalgičarima i ljubiteljima ovog poznatog serijala. Osim što ćće posjetitelji moći testirati svoje znanje i čarobnjačke sposobnosti u kvizu znanja, trebali bi dobro razmisliti i o svojoj odjevnoj kombinaciji jer će cijenjeni žiri Hogwartsa, koji se povodom ovog događaja preselio u KSET, uz ostale nagrade dijeliti i onu za najbolju modnu čarobnjačku kombinaciju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harry Potter (@harrypotterfunny)


Ulaznice po cijeni od 2 eura bit će dostupne ekskluzivno na dan događaja, a organizatori napominju da je broj mjesta ograničen. S obzirom na to 12. siječnja u 19 sati, „baci" čarolijiu „Apparate" i pojavi se pred KSET-om!

Još vijesti