S.D. u Nakon predavanja

Ovaj mjesec u Zagrebu možete čuti svašta: Od slavnih svjetskih bendova do originalnih glazbenih festivala

Za svakog ponešto!

6. travnja 2023 14:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Mjesec travanj u Zagrebu donosi mnoštvo zanimljivog glazbenog sadržaja.

Proljeće je vrijeme savršeno za odlazak na razne glazbene manifestacije, baš zbog toga vam donosimo pregled zanimljivih glazbenih zbivanja i koncerata u Zagrebu, koji će se održati tijekom ovog mjeseca.

Muzički biennale Zagreb 2023

Jedan od najvećih glazbenih festivala namijenjen suvremenoj glazbi, MBZ: Muzički biennale Zagreb / Music Biennale Zagreb, trajat će se od 13. do 22. travnja, a organizatori tvrde da će se njegov program razlikovati od drugih festivala po tome što neće biti opterećen i ograđen okvirima određenog žanra te će uključivati i razne radionice, eksperimente, predavanja i druge događaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muzički Biennale Zagreb (@musicbiennalezagreb)


U sklopu ovog festivala nastupati će široka paleta glazbenika. Tako će, ovisno o danu, posjetitelji moći uživati u jazzu, klasičnoj glazbi i elektronici.

Passenger

11. travnja, po prvi put u Hrvatskoj svoj koncert održat će i glazbenik Mike Rosenberg, poznatiji kao Passenger, i to u zagrebačkoj Tvornici kulture.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Passenger (@passengermusic)


Obožavatelji poznatog glazbenika karte mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), i na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

BSH invites Honey Dijon at ŠRC Šalata | Zagreb Sunset Sessions

Ovaj događaj razveselit će sve obožavatelje house glazbe jer su organizatori 10. sezonu ovog eventa odlučili otvoriti s nastupom svjetski poznate Honey Dijon!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSH events (@bshevents)


Na pozornici će joj se pridružiti i Aldo Morro, Blackmark, Elena Mikac, Pablo Panda, Tom Bug, Yakka, a ulaznice se mogu kupiti na www.entrio.hr.

Steve Vai

Steven Siro Vai, svjetski poznati rock gitarist, skladatelj i pjevač, 13. travnja s početkom u 20 sati nastupat će u Domu Sportova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Vai (@stevevaihimself)


Ulaznice za koncert dostupne su u Rockmarku (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), i na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Još vijesti