S.D. u Nakon predavanja

Ovo su najzanimljiviji i najbolji studentski poslovi u Hrvatskoj: Satnice iznose i preko osam eura

Provjerite što se nudi i za koju satnicu!

17. travnja 2023 15:12
Štednja za mlade

Štednja za mlade Foto: Monthira/Shutterstock

Trenutna ponuda studentskih poslova u hrvatskim gradovima definitivno će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Za vas izdvajamo one najbolje i najinteresantnije iz svih većih domaćih student-servisa.

S obzirom na to da se bliži ljeto, većina studenata suočit će se s jednom nedoumicom. Otići na odmor ili naći sezonski posao?

Što god odabrali, uštedjeti nešto džeparca za ljeto definitivno nije loša ideja. S toga vam donosimo popis najzanimljivijih aktualnih studentskih poslova u čak pet hrvatskih gradova, na koje se možete prijaviti ove sekunde.
 

Zagreb

Studentski Centar u Zagrebu objavio je da se traži hand model (muški) za izradu foto/video recepata. Radno vrijeme je fleksibilno, a raspored se dogovara svakog petka. Osim hand modeliranja na setu, zaposleni će biti zadužen i za pripremu namirnica za snimanje te pomoć tijekom i nakon snimanja. Nude satnicu od 5,30 eura uz propisana uvećanja, a prijaviti se možete slanjem maila na marijana.zlomislic@flavorific.com.

Putnička agencija Petros d.o.o. traži dva studenta s odličnim znanjem u engleskom jeziku, položenom vozačkom B kategorije i iskustvom u turističkom praćenju grupa, koji bi u periodu od 15.5.2023. do 30.9.2023. obavljali zadatke turističkog vodiča/vozača, a koji uključuju vođenje na engleskom jeziku i vožnju malih grupa (do 8 osoba) kombijem na izlete: Plitvička jezera, Varaždin - Trakošćan.

Izleti bi trajali od 9:00 do 19:00 sati, a obavljali bi se od jednog do pet puta u tjednu, ovisno o dogovoru sa studentom/studenticom. Dnevna isplata iznosi 80 eura, a životopis možete poslati na petra@petros.hr do 25.4.2023.

Uz isplatu 8.50 eura po satu, Onoratis, obrt za informatičke usluge, traži komunikativnog i ljubaznog studenta za poziciju voditelja promocije jedne sportske aplikacije. Životopis s naslovom „za voditelja promocije" možete poslati na info@onoratis.com do 5.5.2023.

Osijek

Kako objavljuje student-servis Rijeka na svojim službenim Facebook stranicama, MPG D.O.O. ima potrebu zaposliti studente-ice, starije od 21 godinu, koji su članovi studentskog servisa za posao promotora ili promotorice raznih događaja, ugostiteljskih objekata i tobacco shopova.

S radom se započinje sredinom svibnja, a posao će se obavljati na području Osijeka i okolice. Zarada po satu iznosi 7,00 eura plus sva zakonska uvećanja, a predviđeni period rada je do kraja 2023. godine. Zainteresirani životopis mogu poslati putem maila na live.posao@mpg.hr.

LAYER D.O.O. OSIJEK traži dva studenta-ice za posao posluživanje pića na domjenku tvrtke koji će se održati 21.4.2023, na lokaciji Vukovarska cesta 31 – Eurodom, Osijek. Domjenak će trajati od 16:00 – 20:00 h s mogućim produljenjem, a satnica za obavljanje posla iznosi 6.5 eura. Zainteresirani se mogu prijaviti na jlipovac@layer.agency do 19.4.2023.

Čakovec

U Murskom Središću traži se studenticu koja bi, za satnicu od 4.38 eura, obavljala administrativne poslove, u trajanju od minimalno dva mjeseca. Obavezne vještine uključuju znanje rad na računalu. Ako te zanima ovaj posao, javi se na broj 040/310-632.

Nadalje, slastičarnica Van Doren u potrazi je za studentom ili studenticom koji bi posluživali goste objekta.Nude satnicu od čak 6 eura, a kontaktirati ih možete putem telefona na broj 091/582-8639.

Bjelovar

TAKKO FASHION CROATIA d.o.o. traži studente za obradu robe, rad s kupcima, brigu o urednosti i čistoći trgovine. Cijena rada po satu je 4,38 EUR, a kontakt osoba je IVANA MAJ (043/ 220-466 , 099/563-1197 ili e-mail Bjelovar.5731@takko.hr).

Za istu satnicu, MUP RH, PU BJELOVARSKO-BILOGORSKA traži više studenata za pomoć upravnim referentima u postupcima izdavanja dozvola za boravak i rad strancima i druge upravne poslove. Prijave se vrše na broj 043/270-189, 099/373-9302 ili putem e-maila mnejedli@mup.hr.

Split

Entertainment restorani Boiler Arts & Culture, u potrazi su za domaćinima i hostesama (student ili studentica) za dnevnu i večernju smjenu (6 h) koji su komunikativni, imaju pozitivan stav, timski duh te organizacijske vještine. Obvezno je poznavanje engleskog jezika, a sat rada plaćen je 8,76 eura. CV i fotografiju u punom stasu možete poslati na mail stella@yellowapple.hr.

Nadalje, SIZIS d.o.o. traže promotore za dijeljenje letaka i promoviranje usluge Hrvatskog Telekoma. Posao se obavlja po cijelom obali, a prijevoz od mjesta do mjesta je osiguran, kao i smještaj. U svakom gradu zadržat ćete se od 6 do 7 dana. Radnim danom satnica iznosi 5 eura uz neto dnevnicu 13,50, a nedjeljom se ne radi već se putuje od mjesta do mjesta, ali je plaćena dnevnica od 13,50 €.

Za posao se prijavljuje slanjem CV-a na e-mail sizis@sizis.hr. Obavezno je navesti: broj telefona i eventualno radno iskustvo u promocijama, a  predmet mail-a o napisati: HT kandidat za T-kamion.

 

 

Još vijesti