P.S. u Vijesti

Policajac napao studenta: Udario ga šakom u oko, mladić završio na hitnoj

Policajac je nanio ozbiljne ozljede mladiću.

24. listopada 2022 16:14
Zbog dvije minute kašnjenja, alarmirana je i policija.

Zbog dvije minute kašnjenja, alarmirana je i policija. Foto: Jure Divich via Shutterstock

Već nekoliko dana na novosadskom Šodrošu održavaju se prosvjedi građana. Njihovi stanovnici prosvjeduju protiv izgradnje mosta na jednom dijelu gdje oni ne žele da se taj most gradi.

U jednom trenutku, prosvjednici su se uspjeli probiti pored policije i srušiti dio ograde na gradilištu, a uslijed ovih zbivanja dogodio se i dodatni incident. Kako navodi N1, netko im je ustupio video na kojem je uočljivo kako je policajac, koji je bio na prosvjedu, udario prosvjednika direktno u lice.

U pitanju je 21-godišnji mladić i to student iz Beograda. Mladić je zatim otišao na hitnu, a zadobio je teški udarac šakom u desno oko od strane policajca. Kako pišu, u njegovom nalazu s hitne se spominje da je imao blagi hematom na glavi.

Ogrebotina s vanjske strane na koži je bila duga oko 10 milimetara, a i na snimci koju je dobio N1 je vidljivo da u pitanju nije bio lakši udarac u oko.

izvor: rs.n1info.com

vezano Iako nije imala uvjete, otac smatra da bi njegova kći trebala diplomirati... Vijesti Otac podivljao na fakultetu: Uhvatio šefa referade za vrat i zahtijevao da mu kći diplomira

Još vijesti