P.S. u Nakon predavanja

Ponovno se vraća najveći party Filozofskog fakulteta – traže i bendove koji će nastupati

Open Air nakon duge tri godine ponovno se vraća na dvorište ispod Filozofskog fakulteta.

20. travnja 2023 10:00
Održavanje Open Air Partyja na Filozofskom fakultetu.

Održavanje Open Air Partyja na Filozofskom fakultetu. Foto: Aleksandr Popov/Unsplash

Filozofski fakultet napokon donosi lijepe vijesti za svoje studente! Nakon duge četiri godine, ponovno se vraća jedan od najvećih partyja ovog zagrebačkog fakulteta.

Vraća se Open Air, koji je posljednji puta održan, sada već davne, 2019. godine. Ovaj poznati studentski party bio je prekinut 2020. godine zbog pandemije korona virusa. Tada su se otkazali i svi drugi partyji, a ne samo Open Air.

Traže potencijalne bendove i izvođače

No, kako objavljuje Klub studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu, veliki tulum se vraća, a ujedno pozivaju i sve zainteresirane izvođače da im se jave, ukoliko žele nastupati na Open Airu.

Prijave za zainteresirane bendove i izvođače završavaju 12. svibnja, a oni koji će ući u uži krug će morati za organizatore održati manji oblik live nastupa kako bi ih oni mogli doživjeti uživo. Za one koji ne znaju i koji nisu upoznati, ukratko su pojasnili o čemu je riječ.

Open Air je kultni događaj kojim se obilježava kraj nastave ljetnog semestra i početak (ne)učenja za ljetne rokove. Koliko je veselja, toliko i tuge u tom danu, kada smo zarobljeni između dvije vatre – kraja zujanja po faksu i početka zujanja po knjižnici“, navode iz KSFF-a.

Datum Open Aira predviđen je za 9. lipnja ove godine, taman na kraju semestra, kako pišu i iz Kluba studenata, i s time će se obilježiti početak ispitnih rokova.
 

Još vijesti