M. P. u Nakon predavanja

SC obavještava: Novo radno vrijeme teretana i početak grupnih treninga

Provjeri nove informacije.

3. listopada 2023 11:52
Super prilika za upoznavanje novih ljudi

Super prilika za upoznavanje novih ljudi Foto: Canva

Već smo pisali o ponudi i cjeniku sportskih usluga Studentskog centra u Zagrebu za novu akademsku godinu, a i o lokacijama koje su na raspolaganju.

vezano Zaviri u novi cjenik sportskih usluga u studentskim domovima Nakon predavanja Objavljen cjenik sportskih usluga: Ovo je najpovoljniji SC u državi!

Sada je poznato i novo radno vrijeme teretana i datum početka grupnih treninga, a novosti su objavljene na službenoj Facebook stranici SC-a u Zagrebu. Teretana u studentskom domu „Stjepan Radić“ će biti otvorena od ponedjeljka do petka u periodu od 9 do 22 sata, a subotom će raditi od 12 do 20 sati.

Sportski odjel studentskog doma „Cvjetno naselje“ će biti otvoreno od ponedjeljka do petka u periodu od 10 do 22 sata, a subotom će raditi od 13 do 20 sati. Što se tiče grupnih programa, cross trening u domu „Stjepan Radić“ će početi 4. listopada u prostoru stare teretane, a termine možete vidjeti u objavi.

Od grupnih programa u domu „Cvjetno naselje“, cross počinje 4. listopada u prizemlju paviljona 8, a ostali počinju 9. listopada. Teretana i grupni programi u domu „dr. Ante Starčević“ počet će ovisno o završetku radova.

Još vijesti