M. P. u Nakon predavanja

Kako se nositi sa stresom tijekom ispitnih rokova? Psihologinje otkrivaju tajne uspjeha

Stres ima tisuću lica, a uzrokovan je raznim okolnostima.

9. lipnja 2023 10:43
Predavanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku

Predavanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku Foto: Filozofski fakultet Osijek/Facebook

Psihologinje Sanja Diósy i Maja Matković iz Ureda za psihološko savjetovanje studenata organiziraju predavanje na temu stresa tijekom ispitnih rokova.

Studentima će otkriti i pobliže objasniti tajne uspješnog nošenja sa stresom, a s obzirom da je vrijeme ispitnih rokova, to znanje će im biti od velike koristi. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja u 16 sati, na Filozofskom fakultetu u Osijeku u prostoriji 39, stoji na ffos.unios.hr.

Na predavanje su dobrodošli svi studenti sa Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, zbog ograničenog broja mjesta, organizatori mole sve studente da se prijave putem sljedeće poveznice.

Stres je odgovor organizma na situaciju koju osoba doživljava u svakodnevnom životu. Današnje generacije su značajno više pod utjecajem stresa u usporedbi s prijašnjim generacijama. Fizičke, emocionalne i ponašajne manifestacije stresa su ubrzan rad srca, povišeni tlak, ubrzano disanje, tjeskoba, pad koncentracije i mnogi drugi. Stres ima tisuću lica, a uzrokovan je raznim okolnostima, stoji na persen.hr.

Još vijesti