P.S. u Laganini

Studenti medicine pokazali imaju li zbilja grozan rukopis: Možete li pročitati što su napisali?

Mnogi se često susreću s nečitkim rukopisom liječnika koji im propisuje lijekove.

16. prosinca 2022 16:06
Liječnički rukopis

Liječnički rukopis Foto: mila.martic via TikTok/Screenshot/Screenshot

Mnogi se često žale na rukopise liječnika obiteljske medicine, pogotovo kada im propišu neki lijek pa pacijenti ne znaju pročitati niti dešifrirati o kojem se proizvodu radi.

Upravo zbog toga, na društvenim mrežama se često pojavljuju slike različitih rukopisa od strane različitih liječnika pa ih ljudi često uspoređuju i procjenjuju kojeg je teže pročitati.

Ove Paracetamole nije teško pročitati

Zbog toga su i ovi studenti medicine odlučili snimiti video i pokazati kako svatko od njih, vlastitim rukopisom, zapisuje analgetik Paracetamol s obzirom na to da je on najpopularniji kada su u pitanju liječnički rukopisi.

@mila.martic

cibid tiktokovi jer jedini dobijaju preglede 🤭

♬ Looney Tunes (Trap Remix) - Trap Remix Guys

No, sudeći prema videu, ovi studenti imaju još i relativno čitljive rukopise, u odnosu na sve koje smo prethodno već vidjeli na društvenim mrežama. Jedino koji se možda izdvajaju po nečitljivosti su Joca, Marko i Ivana iz ovog TikTok videa.

Nemaju ružan, već specifičan rukopis pa zbog toga je malo teže pročitati da se radi o lijeku Paracetamol. U svakom slučaju, razbili su mit da svi liječnici, kao i oni koji su budući, imaju nečitak rukopis!

Još vijesti