P.S. u Laganini

Neobične i besplatne aktivnosti na koje se možeš upisati ovih dana ako studiraš u Zagrebu

Vjerujemo da će Studentski centar u budućnosti organizirati još i više ovakvih aktivnosti.

10. studenog 2022 15:24
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti se često žale na to kako nema dovoljno organiziranih aktivnosti kojima bi si popunili slobodno vrijeme. Sada to više nije slučaj jer Studentski centar u Zagrebu organizira sve više radionica i aktivnosti namijenjenih prvenstveno studentima.

Na službenim stranicama SC-a objavljene su čak dvije aktivnosti za studente koje bi vas mogle obradovati. Nisu uobičajene, što je još i bolje, jer se studenti mogu okušati u pojedinim netipičnim igrama ili sportovima.

Boćanje za razbibrigu

Jedna od njih je boćanje. Naime, SC je objavio poziv za studentsku školu boćanja. U pitanju je sport, odnosno stara pučka disciplina ili igra, a organizira je Odjel za sport Studentskog centra u Zagrebu i Boćarski klub „Zrinjevac“.

Škola će biti besplatna za sve zainteresirane, a održavati će se ponedjeljkom i četvrtkom u terminima od 20 do 21:30. Ukoliko želiš biti dio „Studentske škole boćanja“ onda se možeš prijaviti do 15. studenog na mail sport-rekreacija@sczg.hr.

Šahovski „maheri”

Nije boćanje jedina neuobičajena aktivnost koju SC organizira, već se među njihovim obavijestima pronašao i poziv za Šahovski studentski turnir kojeg također organizira Odjel za sport Studentskog centra u Zagrebu.

Turnir će se za prave šahiste održati u srijedu, 16. studenog s početkom u 18 sati. Prijave zaprimaju do 15. studenog, a pravo na sudjelovanje u turniru imaju gotovo svi. Potrebno je samo ispuniti prijavnice koje se nalaze na službenim stranicama SC-a, a i ovaj turnir je potpuno besplatan s obzirom na to da su naveli kako se kotizacija ne plaća.

Jedino što trebaš ponijeti sa sobom je šahovsko znanje i iksicu, indeks ili potvrdu o statusu studenta kojom ćeš dokazati da zaista i jesi student kako bi mogao sudjelovati u turniru.

vezano Kućni trening Laganini Želiš vježbati u domu, ali ti je soba premala? Nemaš više izgovora!

Još vijesti