P.S. u Nakon predavanja

Pozivaju studente na sljedeću dozu cjepiva: Bez naručivanja i potpuno besplatno

Često imamo priliku vidjeti organizirano cijepljenje protiv HPV-a za splitske studente.

13. Siječnja 2023 09:49
Cjepivo

Cjepivo Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

U Splitu se ponovno organizira besplatno cijepljenje protiv najčešćeg spolno prenosivog virusa, HPV-a. Studentski centar u Split već tradicionalno često organizira akcije cijepljenja, a protiv ove bolesti zadnja je bila provedena u studenom prošle godine.

Obavijest za cjepiva primljena prošle godine

Na svojim službenim Facebook stranicama, SC Split je ponovo objavio poziv svim studentima, a napisali su i posebnu napomenu onima koji su se odazvali prethodnoj akciji krajem prošle godine.

„Mole se svi studenti koji su prvu dozu cjepiva protiv HPV-a primili 3. i 4.11. da se odazovu na drugu dozu cjepiva u gore navedenom terminu“, napisali su.

Cijepljenje će se održati na kampusu, u sportskoj dvorani SD-a dr. Franjo Tuđman, ali nije potrebna prethodna najava, ukoliko se planirate odazvati.

Akcija će se odvijati 13 do 16 sati u ponedjeljak, 16. siječnja, te u istom terminu u utorak, 17. siječnja, na istoj lokaciji. Iako nije potrebna prethodna najava, zainteresirani studenti sa sobom moraju ponijeti zdravstvenu iskaznicu i iskaznicu cijepljenja, kako stoji u njihovoj objavi.

Još vijesti