L.B. u Nakon predavanja

Željni putovanja? SC vas vodi na adventske izlete i zimovanje – provjerite kamo i kada!

Nakon učenja za kolokvije, treba se odmoriti i uživati u adventskoj čaroliji i zimskim radostima.

16. studenog 2022 13:15
Ljubljana u adventskom izdanju.

Ljubljana u adventskom izdanju. Foto: Donaturat via Shutterstock

Riječki Studentski centar ove je zime pripremio pravu poslasticu za sve studente željne putovanja!

Osim prilike da uživaju u adventskoj ponudi Slovenije, Austrije te naše metropole, nudi im se i opcija povoljnog, a luksuznog zimovanja u susjednoj nam BiH.

Kako javljaju iz ovog SC-a, Služba za organizaciju slobodnog vremena studenata u suradnji s riječkom turističkom agencijom ABC Travel organizirala je nekoliko zimskih izleta u kojima mogu uživati studenti Sveučilišta u Rijeci.

U ponudi su jednodnevni izleti u adventski okićene gradove u Sloveniji (Radovljica – Kranjska gora te Ljubljana), Austriji (Klagenfurt – Velden) te do našeg Zagreba, a za one zahtjevnije tu je višednevno zimovanje na Jahorini uz posjet Sarajevu, uživanje u saunama, bazenima i ski-stazama.

Cijene aranžmana prilagođene su studentskom budžetu pa će vas tako adventska jednodnevna putovanja, ovisno o aranžmanu, koštati od 170 do 280 kuna dok će zimovanje koštati nešto više od 2700 kuna.

Dodatni sadržaji, suveniri, uživanje u gastro-ponudi u svakom od ovih gradova također će vas dodatno koštati, no samo ste jednom mladi, zar ne? A nema bolje nagrade nakon učenja od putovanja kojima ćete utažiti svoj „wunderlust“.

Iksicom do popusta

Iz SC-a napominju da je aranžmane moguće rezervirati i platiti isključivo u spomenutoj putničkoj agenciji te da će ondje, prilikom obračunavanja popusta, od studenata tražiti iksicu kao dokaz studiranja, na temelju kojega će ostvariti povoljniju cijenu putovanja.

Više informacija pronađite ovdje.

vezano Adventska sniježna kugla. Nakon predavanja Nek iskorištavanje izostanaka počne: Advent u Zagrebu vraća se u punom sjaju

vezano Kokos kuglice Laganini Jedu ti se kokos kuglice iz menze? Evo najbržeg recepta sa samo nekoliko sastojaka i bez pečenja

Još vijesti