P.S. u Nakon predavanja

Splitski SC ponovno oduševljava za Dan žena – već treću godinu za redom organiziraju zabavu za studentice

Cijena ulaznice za studentice je simbolična, ali uz obavezno predočenje iksice!

7. ožujka 2023 10:30
Prošlogodišnji party povodom Dana žena u restoranu Kampus.

Prošlogodišnji party povodom Dana žena u restoranu Kampus. Foto: Studentski Centar Split/Facebook

Studentski centar u Splitu svaki puta oduševljava organiziranim zabavama za svoje studente! Podsjetimo, nije prošlo ni mjesec dana od zadnje zabave koju je organizirao splitski Studentski centar.

Naime, povodom Valentinova organizirali su romantičnu večeru u restoranu „Kampus“ za sve zaljubljene parove, ali i one koji to nisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski Centar Split SCST (@studentski_centar_split)

Studenti su uživali u jelima i slasticama koje su se pripremale u njihovoj menzi, a svi stolovi bili su popunjeni, što znači da je organizacija Studentskog centra uspjela!

Sada ponovo rade zabavu, ali samo za studentice povodom sutrašnjeg Dana žena. Na svojem Facebook profilu otvorili su prijave za sve studentice koje se žele zabaviti na ovaj dan kada se slavi ženski spol. Kako pišu, ovo je već treća godina da organiziraju party povodom Dana žena u restoranu „Kampus“!

„Ovaj poseban dan želimo proslaviti na pravi način, zato drage studentice pripremite odjevne kombinacije, nabacite osmijeh kao najljepši nakit i vidimo se 08.03. u 21h uz muziku uživo i slasne zalogaje“, napisali su iz splitskog SC-a.

Cijena za ovaj ženski party je zaista simbolična. Ona iznosi 7 eura uz predočenje iksice, a očito je da zabavi mogu prisustvovati i druge djevojke koje ne studiraju, samo što onda cijena ulaznice za njih iznosi 40 eura.

Sve zainteresirane djevojke ulaznice kupuju na blagajni restorana „Kampus“. Svima koji će prisustvovati želimo lijep provod i odličan party!
 

Još vijesti