V.K. u Nakon predavanja

Praznik rada: Evo kako su studenti feštali diljem zemlje

Iako su najavljivali ružno vrijeme i kišu, studenti se nisu dali smesti.

2. svibnja 2022 09:34
Studenti proslavili Prvi Maj

Studenti proslavili Prvi Maj Foto: screenshot via facebook@Studentski centar Split

Međunarodni praznik rada koji svake godine pada na 1. svibnja tradicionalno se slavi uz roštilj, prijatelje i dobru glazbu.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Najbolja studentska 'gajba' na svijetu? Stolni nogomet, biljar, bazen i roštiljanje na balkonu za 2000 dolara mjesečno

Iako je ove godine Praznik rada padao na nedjelju, studenti se nisu dali smesti i iskoristili su dan za druženje diljem zemlje.

Tako su studenti studentskog doma Bruno Bušić u Splitu ovaj dan proslavili „sa stilom“, ispred izgrađenog roštilja ispred svog studentskog doma. „Iskoristite ovaj dan i lijepo se odmorite“, poručili su iz Studentskog centra Split.

Studentski centar Rijeka također je za svoje studente i djelatnike organizirao pravu proslavu Praznika rada uz dobru glazbu, stotinjak porcija mesa i hrpu zabave. Studenti su uz roštiljanje mogli zaigrati stolni tenis, nogomet, odbojku ili neku društvenu igru. 

vezano Slika nije pronađena Karijera Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu


 

Još vijesti