P.S. u Nakon predavanja

Je li ovo uopće „soba“?! Studentica snimila video smještaja u domu – tvrdi da je i sama bila u šoku

Svaki student volio bi imati ovakvu sobu, pogotovo jer se radi o smještaju za jednu osobu, bez cimera!

25. studenog 2022 11:56
Studentska soba na Sveučilištu u Leedsu

Studentska soba na Sveučilištu u Leedsu Foto: Screenshot via TikTok/izzykiing/Screenshot

Studentski smještaj često razočara studente – sobe su uglavnom izrazito male, uske, opremljene starim namještajem ili prljave. Zato studenti ni nemaju velika očekivanja od smještaja kojeg će dobiti, pogotovo kada su u pitanju državni studentski domovi.

No, ima i kod nas izuzetaka jer nije svaki studentski dom toliko loš! U Zagrebu se tu ističe SD „Cvjetno naselje“, kao i novi paviljonu u sklopu Studentskog doma „Stjepan Radić“.

Međutim, ova soba nas je posebno oduševila, a jedino razočarenje vezano uz nju je što se ne nalazi kod nas, već u Velikoj Britaniji.

Studentica je snimila interijer svoje sobe, ali i vlastitu reakciju s obzirom na to da nije imala nikakva očekivanja od smještaja u sklopu Sveučilišta u Leedsu. Kako i sama kaže, na kraju se i više no ugodno iznenadila.

@izzykiing was only expecting a standard room lol #leedsbeckett #uni #marsdenhouse ♬ original sound - ella

Soba ili ipak apartman?

Kao što vidimo u videu, soba joj je zaista ogromna – pogotovo kada je uspoređujemo s našim studentskim domovima.

Ne samo što je prostrana, nego ima veliki radni stol, veliki krevet koji definitivno nije samo za jednu osobu, ogromnu kupaonicu s WC-om, nišu samo za ormar, a najljepše od svega – predivan pogled na grad.

Njezin video ubrzo je postao viralan pa trenutno ima više od 450.000 lajkova, a i mnogo komentara oduševljenih studenata koji bi voljeli da su na njezinom mjestu.

Moramo priznati, voljeli bismo i mi!

Još vijesti