P.S. u Nakon predavanja

Studentski centar dijeli vrijedne nagrade onima koji će ocijeniti uslugu prehrane u menzi: „Ocijeni spizu i nagrada je blizu“

Svakog mjeseca, Studentski centar Split onim najredovitijima će dijeliti vrijedne nagrade.

3. veljače 2023 10:46
Ocijeni hranu u menzi i osvoji vrijedne nagrade.

Ocijeni hranu u menzi i osvoji vrijedne nagrade. Foto: P.S./MojFaks

Studentski centar u Splitu nudi lijepe nagrade za svoje studente! Kako su objavili na svojim službenim web stranicama, pokrenut je studentski nagradni natječaj, u cilju unaprjeđenja studentske prehrane.

Da bi studentska prehrana zaista dostigla viši nivo, studenti moraju ocijeniti uslugu prehrane u splitskim restoranima. Naposljetku, oni koji će to najčešće raditi biti će nagrađeni vrijednim nagradama i to svakog mjeseca!

Studentski centar u Splitu pripremio je vrijedne poklone, poput mobitela, bicikla, laptopa, poklon paketa i mnogih drugih nagrada.

Splitski studenti uslugu prehrane mogu ocijeniti preko Unispot aplikacije koja je besplatna i dostupna svima, a njihov Studentski centar je stavio napomenu kako moraju preuzeti posljednju verziju iste aplikacije da bi mogli sudjelovati u ovom nagradnom natječaju. Od ostalih pravila natječaja, kao i popisa povjerenstva za provedbu istog, više možete saznati OVDJE.

Još vijesti