V.K. u Nakon predavanja

Ljetni hit! SC organizira prvi izlet brodom za studente: Evo detalja o cijeni, polasku, tulumu...

Početkom lipnja studente čeka pravi ljetni party – prvo na brodu, a onda i na otoku Cresu!

24. svibnja 2022 14:10
Karte možete kupiti do 1. lipnja ili do isteka zaliha!

Karte možete kupiti do 1. lipnja ili do isteka zaliha! Foto: Shutterstock by oneinchpunch

Dolaskom ljetnih temperatura, svi želimo na more, u hlad, na ljetni party, uz koktel u rukama i "sve četiri u zrak". Kako bi dostojno "otvorili" sezonu, a i studentima olakšali ljetne vrućine, Služba za organizaciju slobodnog vremena studenata Studentskog centra Rijeka pripremila je pravi ljetni izlet brodom za studente od Rijeke do Cresa.

Studenti i Sveučilišta i Veleučilišta!

U subotu, 11. lipnja u 10 ujutro je predviđen polazak iz Rijeke, odnosmo s Terminala na brodu Kamelija. Na ovaj izlet pozvani su svi studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci i Veleučilišta u Rijeci, bez obzira jesu li korisnici domskog smještaja ili ne.

vezano Provjerite lokacije! Vijesti Sladoled na štapiću za samo nekoliko kuna?! O da! Evo gdje ga možete 'peglati' na iksicu

Cijena izleta je 220 kuna po osobi, a osim tuluma od jutra, u cijenu je uključen i ručak te konzumacija pića za vrijeme ručka.

Cijelodnevna zabava na brodu! Cijelodnevna zabava na brodu! Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Rijeka

Svoje karte studenti mogu kupiti svaki dan od 6 ujutro pa do 22 sata na recepciji studentskog naselja Trsat, u sveučilišnom kampusu, na adresi Radmile Matejčić 5 u Rijeci, prizemlje zgrade restorana Kampus) ili na recepciji studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, na adresi Franje Čandeka 4 u Rijeci, prizemlje objekta 1, a karte se mogu kupiti gotovinom ili karticama.

vezano Tko bi mogao biti u kutiji? Laganini Ovaj Studentski centar ima novog 'misterioznog' ljubimca: Možete li pogoditi o kojoj se životinji radi?

Nadalje, na brodu studente očekuje pravi ljetni party jer je za dobar provod zadužen Glamour House Project, a po dolasku do Cresa, planiran je obilazak, pa ručak natrag na brodu.

Povratak u Rijeku planiran je oko 19 sati. Karte se mogu kupiti samo do 1. lipnja ili dok se sve ne rasprodaju, stoga, požurite po svoje ulaznice za prvi ljetni tulum!

izvor: teklic.hr

Još vijesti