P.S. u Nakon predavanja

Studentski odbor osvojio projekt i kupio bicikle za stanare studentskog doma: „Bicikli su pun pogodak“

Ostvarili su pravo zbog projekta „Biciklirajmo zajedno“ kojeg organizira Studentski centar u Varaždinu.

7. veljače 2023 10:59
Kupnju bicikla ostvarili zbog projekta

Kupnju bicikla ostvarili zbog projekta Foto: MEV - Međimursko veleučilište u Čakovcu/Facebook

Čakovečki studenti svojim su kolegama sustanarima donijeli lijepe vijesti! Naime, Studentski odbor Studentskog doma u Čakovcu ostvario je pravo na projekt „Biciklirajmo zajedno“ čija je zadaća bila financirati studentske projekte i aktivnosti.

Inicijativu je pokrenuo Studentski centar u Varaždinu, a studenti Dorijan Bahnjik i Dino Milošević birali su biciklistička sredstva koji će godinama služiti stanarima Studentskog doma u Čakovcu. No, nije sve bilo samo u rukama Studentskog centra jer je u vidu donacija uskočilo i čakovečko Veleučilište.

„Veleučilište je također uskočilo s nabavom dodatne opreme za bicikle te se time pružila potrebna podrška studentima u njihovom nastojanju da unaprijede svoj studentski život“, napisali su s Međimurskog veleučilišta na svojem službenom Facebook profilu.

Isprobali ih na relaciji do Slovenije

Kako još navode, ulaskom Hrvatske u zonu Schengena, hrabri studenti odvažili su se i tim su se biciklima, dobivenim na projektu „Biciklirajmo zajedno“, odvezli do Slovenije.

„Sve u svemu, zaključak je da su „domski“ bicikli pun pogodak! Čekamo proljeće na nove biciklističke avanture“, dodali su u objavi s MEV-a.

 

Još vijesti