M. P. u Nakon predavanja

Bravo za studente! Obilježavanje Svjetskog dana osoba s Down sindromom na poseban način

Svi prisutni imat će priliku odabrati odjevne komade po pristupačnim cijenama.

16. ožujka 2023 12:21
Različite čarape

Različite čarape Foto: Kreminska/Shutterstock

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Erasmus student network pozivaju sve na humanitarni buvljak kojem je u cilju prikupiti sredstva za rad udruge Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije. Ova akcija će se održati 25. do 26. ožujka od 10 do 17 sati, a svi prisutni imat će priliku odabrati odjevne komade po pristupačnim cijenama, stoji na portalu DubrovnikNet.

Organizatori pozivaju sve da doniraju odjeću koju više ne nose, a da je u dobrom stanju i time doprinesu ovoj humanitarnoj akciji. Sva odjeća i obuća može se donirati u Studentskom centru od 20. do 23. ožujka u periodu od 15 do 18 sati.

Ova humanitarna akcija organizirana je uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Studentskog centra. Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije osnovana je u svibnju 2008. godine, a svojim radom korisnicima osigurava brojne aktivnosti koje sustav zdravstva nije omogućio ili su nedostatne s obzirom na broj njihovih korisnika.

Cilj Udruge je osigurati kvalitetniji i bolji život osobama s Down sindromom i uključivanje tih istih osoba u sve segmente društvene zajednice.

Još vijesti