V.F. u Nakon predavanja

Svi su negodovali kada se zatvorila: Ponovno se otvara popularna zagrebačka menza

Nećeš više učiti gladan.

17. veljače 2023 11:36
Pripazi na novo radno vrijeme.

Pripazi na novo radno vrijeme. Foto: P.S./MojFaks

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu je jedno od mjesta koje studenti često posjećuju. Posjećuju li je rado? Vjerojatno baš i ne jer ondje uče, ali su definitivno stalni posjetitelji. Bake i mame uvijek govore da ne možemo učiti gladni. Baš zbog toga se u NSK otvorila i menza u koju su studenti rado odlazili.

Međutim, vjerojatno znaš kako je menza već neko vrijeme zatvorena.

Imamo dobre vijesti! Naime, iz NSK su najavili ponovno otvaranje Restorana i Caffe bara koji će se otvoriti 1. ožujka 2023. godine. I Restoran i Caffe bar se nalaze na petom katu knjižnice, a Restoran će raditi prema modelu brza hrana i pizzerija. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati.

Vjerujemo da će ti ovo dati barem malo motivacije za učenje. Definitivno nećeš biti osuđen na memoriziranje skripti praznoga želuca.

vezano Studentska menza u Beču. Postani student Hrana u austrijskoj menzi izgleda kao iz restorana, ali postoji „caka“: Evo koliko iznosi jedan njihov studentski obrok

vezano Studentski obrok iz menze Vijesti Koprivnički studenti mogu odahnuti: Napokon se otvara menza, a poznato je i njezino radno vrijeme

Još vijesti