V.F. u Karijera

Treba ti koja kuna za Božić? Provjeri ove najbolje aktualne poslove i zaradi do 105 kuna po satu

Zaradi još malo prije Božića.

13. prosinca 2022 15:38
Oglasna ploča student servisa

Oglasna ploča student servisa Foto: MojFaks

Bliži se Božić, krajnje je vrijeme da počneš štedjeti novac za kupovanje poklona. Još uvijek nije prekasno, izaberi posao da ne bi morao kupovati čarape najmilijima. Donosimo ti pregled studentskih poslova u pet hrvatskih gradova.

Zagreb

Ako si kreativan i imaš smisla za dekoracije, Zia produkcija traži studente za zamatanje poklona posjetiteljima trgovačkog centra u Buzinu.

Napominju kako traže kreativnu osobu koja ima smisla za zamatanje poklona. Početak i očekivano trajanje posla je od 16. do 24. prosinca, a radno vrijeme od 9 do 15 sati ili od 15 do 21 sati. Cijena sata je 35 kuna. Zainteresirani se mogu javiti na mail: alenka@ziaproduction.com ili na broj 098/456-337.

Ako studiraš njemački jezik, imaš priliku zaraditi lijepu svotu! Strabag BRVZ d.o.o. traži studenta/icu za online individualnu i grupnu nastavu njemačkog jezika koji se održava online ili uživo, dvaput tjedno (ponedjeljak-srijeda ili utorak/četvrtak), od 12 do 13 sati.

Mjesto obavljanja posla je Zagreb, Ulica Petra Hektorovića 2 (preko puta Autobusnog kolodvora, zgrada Grand Centra), a neto satnica za 45 min iznosi 75 kuna, dok je za 60 min satnica čak 105 kuna.

Traže apsolventicu/apsolventa germanistike, a poželjno je i radno iskustvo u školama stranih jezika kao i iskustvo rada s odraslim osobama, samostalnost i sistematičnost u radu. Ako odgovaraš kriterijima, prijavi se putem obrasca, a za sve dodatne informacije okreni broj telefona 01/6392-279.

Još jedan kreativni božićni posao se nudi u City Center One West i East, a radi se o poslu zaštitara/vilenjaka na korneru za zamatanje poklona. U opisu posla se navodi da student treba paziti na, upućivati posjetitelje na redomat, pomagati studentima na zamatanju poklona, opskrbljivati papirima za zamatanje i sl.

Radi se u smjenama od 10 do 15 sati i od 15 do 20/21/22 sati te na Badnjak fiksno od 10 do 17 sati. Satnica iznosi 35 kuna. zainteresirani mogu poslati sliku sa životopisom na mail: stanceric.am@gmail.com ili porukom na WhatsApp na 091 567 1035.

Uvijeks u popularni i adventski poslovi! Ako te privlači ova ideja, možeš raditi u zagrebačkom ZOO vrtu u adventskoj kućici. Mjesto i adresa obavljanja posla su Fakultetsko Dobro 1, Zagreb Maksimir Zoo Restoran/Bar. Početak i očekivano trajanje posla: 26.11. – 08.01.23. (za vrijeme trajanja Adventa).

Neto cijena sata posla ili količina posla za redoviti rad iznosi 32 kune, ali nedjelja i blagdani nosit će ti 48 kuna po satu. Posluživat ćeš pića i hranu, izdavati račun i naplaćivati, u smjenama od 7 sati. Veliko iskustvo nije potrebno, a za prijavu nazovi voditelja restorana na 091 57 44 915.

Za još adventskih poslova u Zagrebu pogledaj ovdje.

Osijek

Bliži se Božić, što nas ispunjava jednako toplinom, ali i strepnjom. Ako i ti planiraš najmilijima umotati kakvu sitnicu u ukrasni papir, onda je pravo vrijeme da zaradiš za  malena blagdanska zadovoljstva, kako za tebe da se počastiš nakon kolikvija, tako i za obitelj i prijatelje koje želiš iznenaditi darom ispod božićne jelke.

Poslova je mnogo, satnice su solidne, a na tebi je da odabereš posao koji ti najbolje odgovara.

Promocast traži deset studenata za istraživanje tržišta u duhanskoj industriji koji su komunikativni, odgovorni i u mogućnosti su raditi minimalno devet sati tjedno.

Početak rada je 16. prosinca pa na duže vrijeme, a radi se tri sata dnevno. Satnica iznosi 45 kuna, a poslodavac snosi trošak putovanja na dislocirana mjesta rada. Prijave prijave sa CV-om i dvije fotke se šalju na mail dajana@promocast.hr.

Na adventu u Rijeci se traže dva studenta za rad na fritulama u adventskoj kućici. Radi se u popodnevnoj smjeni, a očekivano vrijeme rada je od 12. prosinca do 2. siječnja. Ne radi se nedjeljom, a cijena sata je 35 kuna. Zainteresirani studenti se mogu javiti na mail caffe.fiume5@gmail.com.

Liburnia Riviera Hoteli traže četiri studenta za posao nosača i pripreme sale za večeru u Hotelu Imperial. Radno vrijeme je od 8 do 16, a uključen je i obrok. Satnica iznosi 35 kuna. Prijave se šalju na mail ljudski.resursi@liburnia.hr uz naznaku "za studentski posao-Razmještaj sale".

Jedan slatki posao se nudi u palačinkarnici Meet you There. Posao uključuje rad u kuhinji i pravljenje palačinki. Radno vrijeme je po dogovoru i više dana u tjednu. Satnica iznosi 42 kune. Zainteresirani se mogu javiti na broj 099/333-2210.

I u Šibeniku se traže studenti za rad na adventu. Tako Vinolpod vinarija traži studenta za prodaju proizvoda u sklopu adventske kućice. Radno vrijeme je dvokratno od 10 do 13 i od 17 do 22 sata. Satnica iznosi 30 kuna. Studenti se mogu prijaviti na mail adresu marija.filipi@vinoplod-vinarija.hr ili na broj mobitela 0993177908.

U zadnje vrijeme se stalno govori u uvođenju eura kao službene valute. Jedan prikladan posao nudi se u Bjelovaru u mjenjačnici Exlusive Change u Kauflandu. Posao uključuje pružanje financijskih usluga klijentima kao što jemjenjačko poslovanje, virtualne valute, Western Union, Flixbus, Eventim, plaćanje računa te slanje dnevnih i mjesečnih izvještaja blagajne i održavanje poslovnice urednom i čistom. Potrebno je i znanje rada na računalu. Početak rada i radno vrijeme je prema dogovoru. Cijena po satu iznosi 35 kuna. Zainteresirani se mogu javiti na mail posao@exc.hr ili na broj 091/4600-750.

Jedan zanimljivi posao nudi Gala u Bjelovaru koja traži studente za rad na farmi. Radno vrijeme je od 17 do 22 sata, a satnica je 38 kuna. Studenti se mogu javiti Ivanu Markešiću na broj 095/196-5275 ili na e-mail ivan@galabjelovar.hr.

Još vijesti