V.K. u Nakon predavanja

120 kvadrata čiste zabave: Studenti dobili nevjerojatan prostor za druženje

U novootvorenom prostoru za druženje, nađe se za svakog ponešto.

5. svibnja 2022 10:14

Izgleda odlično! Foto: Studentski centar Split

Hostel Spinut Foto: Studentski centar Split

Prostire se na 120 kvadrata Foto: Studentski centar Split

Hostel Spinut Foto: Studentski centar Split

Hostel Spinut Foto: Studentski centar Split

Prostor za druženje Foto: Studentski centar Split

Studentski centar Split opet podiže ljestvicu studentskog standarda.

Naime, nedavno je otvoren prostor za druženje za studente koji se prostire na čak 120 kvadrata. Studenti ovdje imaju mnogo različitih sadržaja kojima se mogu opustiti između predavanja ili učenja.

vezano Soba za Playstation Laganini [FOTO] Soba za studente iz koje nećete izlaziti: Ulaz slobodan 0-24 sata, u ponudi najbolje igre za 'Plejku'

U 120 kvadrata smjestila su se dva stola za biljar, stolni nogomet, tri pikada, tri televizije s playstationima, barski stolovi i stolice s mnoštvom društvenih igara i fotelje.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Uskoro se otvara 'družiona' za studente: Disko-rasvjeta, hladnjak, TV, mikrofoni, 'plejka'...

„Ovo je još jedna u nizu investicija Studentskog centra u Splitu kako bi studentima život u domu bio što veseliji i ugodniji. Svi koji se sjećaju ovog prostora prije tri mjeseca shvatit će koliki je posao odrađen da bi prostor poprimio sadašnji izgled“, pišu iz SC-a ponosno.

Osim toga, kako bi pokazali nove prostore i drugim studentima, Studentski centar Split snimio je zabavan video isječak koji su objavili na svojim Facebook stranicama. 

 

Još vijesti