M. P. u Nakon predavanja

Počeo je Student week, a evo i programa – idealna prilika za odmor od fakultetskih obaveza

Razvijanje zajedništva na kreativne načine.

24. travnja 2023 12:59
Prilika za kvalitetno druženje i zabavu

Prilika za kvalitetno druženje i zabavu Foto: DisobeyArt/Shutterstock

U petak je započela dosad najveća manifestacija u organizaciji studenata Student week, a trajat će  do 28. travnja. Ovo je idealna prilika za zabavu i odmor od fakultetskih obaveza, a isto tako i za upoznavanje i druženje s novim kolegama i prijateljima.

Ovaj projekt potpisuje Studentski zbor Pula, a studenti će imati priliku sudjelovati u devet različitih događanja. Osim što nudi sudjelovanje na raznim sportskim, društvenim, zabavnim i kulturnim aktivnostima, manifestacija pruža priliku da pomognu zajednici putem donacija humanitarnim udrugama.

Za večeras je planiran Movie night, a utorak je rezerviran za sve popularnije e-sportove. U srijedu će studenti moći dobrovoljno darivati krv u prostorijama Studentskog centra (kafić) i Paviljona 1 u sklopu Studentskog doma.

Kraj tjedna je namijenjen za pravu zabavu uz Stand-up show Gorana Vinčića, a nakon toga slijedi druženje s komičarom. U petak je velika završnica osmodnevne manifestacije, a cijeli događaj će zaokružiti Drugi humanitarni studentski bal koji će se održati u Domu hrvatskih branitelja.

Ova manifestacija ima povijesnu važnost jer okuplja studente na više razina pružajući im mogućnost za druženje i razvijanje zajedništva na kreativne načine, stoji na scpu.hr.

Još vijesti