Saznaj sve o studiju u Americi!

U ponedjeljak, 9. listopada, od 17 do 19 sati u Hotelu Dubrovnik održava se EducationUSA sajam visokog obrazovanja. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) kao jedini ovlašteni centar globalne mreže EducationUSA u Hrvatskoj.

Nakon duge tri godine, sajam se ponovno održava uživo i to u centru Zagreba! Na sajmu će američka sveučilišta i koledži predstaviti svoje studijske programe i posebnosti američkog obrazovnog sustava, ali i objasniti postupak prijave za međunarodne studente i dati informacije o stipendijama koje nude međunarodnim studentima.

Rad na Work&Travel programu Djevojka otkrila koliko tjedno zarađuje na „Work&Travel“ projektu – mislite li da je ovo velika zarada?

EducationUSA sajam visokog obrazovanja u Hrvatskoj se organizira deseti put zaredom i nudi priliku hrvatskim učenicima i studentima da saznaju sve o studiju u Americi i time odagnaju nedoumice koje možda imaju vezano uz studij u inozemstvu.

Osim izuzetne prilike za razgovor s predstavnicima američkih sveučilišta i koledža, posjetitelji će dobiti priliku i za posjet štandu EducationUSA centra u Hrvatskoj, gdje će dobiti informacije o standardiziranim testovima potrebnima za upis studija u SAD-u, kao što su TOEFL, SAT, ACT, GMAT i GRE.

Rad na Work&Travel programu Djevojka otkrila koliko tjedno zarađuje na „Work&Travel“ projektu – mislite li da je ovo velika zarada?

Ovo je najava za još veće obrazovno događanje u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja pod nazivom „EduFest – Festival studiranja i studentskog života“, koji će se održati 20. listopada u Studentskom centru u Zagrebu. Sudjelovanje na oba događanja je besplatno, a za sudjelovanje je potrebna registracija preko sljedeće poveznice.

educationusa sajam visokog obrazovanja američka sveučilišta studij u Americi Festival studiranja i studentskog života

Još vijesti